Deimo Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Mam zamiar kupić CD-RW Lite-On 40/12/48, jeżeli ktoś miał styczność z CD-RW tej firmy to napiszcie jak z wydajnością, czy występują jakieś problemy itp. Najbardziej zależy mi na dobrym i niezawodnym zapisie CD-R, płyty CD-RW są dla mnie mniej ważne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldz Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Wybor w miare, dobry. Jezeli wybralases wlasnie ten model to zapewne masz ograniczone dosc fundusze, jezeli tak nie jest to polecam CD-RW Asus 52X24X52X cena ok 217 zł ale wtedy wybor by byl o wiele lepszy niz LiteOn chociaz i ten ostatni jest b.dobry w kazdym badz razie moim zdaniem lepszy nizeli LG,Samsung,Sony etc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 kiedy planowałem zakup nagrywarki założyłem temat o wyborze najlepszej i wygrałliteon 52x24x52 mając 54% wszystkich głosów w ankiecie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 ja polecam liteona 48/24/48 z seri CRT , ich cena ostatnio bardzo spadla a jakos jest bardzo dobra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Mam dakładnie ten model o którym piszesz (LTR-40125S) i polecam ci go z czystym sumieniem. Mam go już trochę czasu i nie straciłem ani jednej płytki, doskonale i szybko nagrywa CD-R i CD-RW. Inna sprawa, iż teraz są już szybsze nagrywary. PS. jest trochę głośny przy odczycie (przy zapisie już nie) dlatego dobrze mieć jeszcze CD-ROM lub DVD :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 szybsze ... moja wypala 3 minuty bo najwięcej trwa przytgotowanie i zakończenie wypalania, samo nagranie trwa może z 10-30 sekund krócej przy 52 niż 40 więc to można olać. ważne żeby DOBRZE wypalała. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 ja polecam liteona 48/24/48 z seri CRT , ich cena ostatnio bardzo spadla a jakos jest bardzo dobra a co to za seria??crt?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 moj kolega mial lite on 52/24/52 i mu padla...dostal nowa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raziel Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Za niewygorowana cena dostajesz wygorowana nagrywarke:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 eeeee ja bym kupil dobre i niezawodne TEAC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 nie masz juz tak dobrych i niezawodnych teaców jak były kiedys niestety ale teraz teac to sredni asus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 ja mam lite-ona 48/24/48 i jestem z niego naprawde zadowolony polecam ci go z czystym sumieniem. Naprawde warto. Za niska cene dostajesz bardzo dobry produkt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 u mnie smiga lite-on 48x12x48x - wypala szybko i co najwazniejsze nie puscil z dymem zadnej plyty jeszcze jedyny minusuk - cd ma troche glosny ... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deimo Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Dzięki za cenne rady ! Nie zależy mi za bardzo na szybkości, tylko na dobrym wypaleniu... Jutro kupie tego Lite-on'a, mam już inny napęd CD więc będzie ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 48x24x48 to najbardziej ekonomiczny wybór. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 LiteOn to dobry wybór. Ewentualnie jakiś Teac. Odradzam LG, Samsung i innego typu wałki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 co prawda nie mam 48 ale 40 i jestem z niej bardzo zadowolony kupowałem ją bez prekonania jakiś syf tania ale jest naprawde spoko no może troszku głośna a popsuła 5 płyt dwie przez zasrany system 3 przez zbyt duże nadpalanie :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...