Kg111 Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Opublikowano 12 godzin temu Witam, mam już dosyć starego kompa i postanowiłem go w końcu wymienić na nowego. Komputer będzie głównie do grania i przeglądania internetu. Zamierzam kupić nowego rtxa 5080 kiedy już będą dostępne i prosiłbym Was o pomoc w dobraniu reszty komponentów. Z procesorów myślałem o Ryzenie 7 9800x3D. Ze starego kompa myślę przełożyć jeszcze dysk twardy m.2 żeby był pod system i dokupić jeszcze jeden żeby trzymać resztę rzeczy na nim. Nie zależy mi na żadnych światełkach w komputerze, tylko żeby było w miarę cicho i chłodno. Nie mam jakiegoś sztywnego budżetu także rozważę wszystkie propozycje. Fajnie jakby udało się wszystko dobrać w jednym sklepie z opcją złożenia od razu. Kartę graficzną sobie dokupię już jak wyjdzie, z tego co czytałem to mają być pod koniec miesiąca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 10 godzin temu Zgłoś Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) https://www.krsystem.pl/kp-pqE9Sqp2l Skladanie też u nich jest i robią to dorze Edytowane 10 godzin temu przez axsin302 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...