Skocz do zawartości
eXodus

18stka - HELP!!!

Rekomendowane odpowiedzi

moj qmpel ma 18stke niedlugo i poprosil mnie o przygotowanie zaproszen.

jakos niemam pomyslow na tekst umieszczany na zaproszeniu...oczywiscie powinno to byc cos zabawnego,zachecajacego.

moze ktos moglby mi podsunac jakas propozycje???

z gory dzieki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi takie rzeczy wałkowali przez całe gimnazjum.

Drogie patafilce!

W związku z narastającym zagrożeniem SARS

zwracamy sie z prośbą o natychmiastwe stawienie sie na ulice xx/xx

do pana doktora x w celu przeprowadzenia badań kontrolnych wnętrza czaszki. Ponieważ badanie może być długotrwałe prosimy o przyniesienie ze sobą odpowiednich ilości piwa wysokobezalkoholowego Żywiec oraz paczki prezerwatyw.

Pozdrawiam

Dyrektor Zoo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dodaj czy to ma byc zaproszenie raczej kulturalne :>> czy takie ło ;) bedzie latwiej ludziom cos wymyslic

Nieszcze nie słyszałem o kulturalnych urodzinach, a szczególnie 18. Np. Ostatnio byłem na urodzinach na zakończenie roku szkolnego to rozwaliłem solenizantce płot, zostałem oblany wódom i posypany chipsami, kolega przywalił innemu belką w łeb. Później dorwaliśmy jakiś bimber jej ojca, i z "napoju" został butelką, którą później rozwaliłem o taraz sąsiadów. A Ty mi tu mówisz o kulturze, chyba że chce zrobić urodziny liryczne z dużą dawką poezji :) Ja wole tą pierwszą formą rozrywki :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi