eXodus Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 moj qmpel ma 18stke niedlugo i poprosil mnie o przygotowanie zaproszen. jakos niemam pomyslow na tekst umieszczany na zaproszeniu...oczywiscie powinno to byc cos zabawnego,zachecajacego. moze ktos moglby mi podsunac jakas propozycje??? z gory dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Mi takie rzeczy wałkowali przez całe gimnazjum. Drogie patafilce! W związku z narastającym zagrożeniem SARS zwracamy sie z prośbą o natychmiastwe stawienie sie na ulice xx/xx do pana doktora x w celu przeprowadzenia badań kontrolnych wnętrza czaszki. Ponieważ badanie może być długotrwałe prosimy o przyniesienie ze sobą odpowiednich ilości piwa wysokobezalkoholowego Żywiec oraz paczki prezerwatyw. Pozdrawiam Dyrektor Zoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 dodaj czy to ma byc zaproszenie raczej kulturalne :>> czy takie ło ;) bedzie latwiej ludziom cos wymyslic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERQ Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Może cos takiego: "Na imprezke zapraszamy co odbędzie sie bez mamy, alkoholu bedzie dużo, wszystkie buzie sie rozchmurzą" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 LOL Ghazi. Napisz w tym zaproszeniu: Witajcie wy śkur..... :P Zapraszam (tego i tego dnia) na 18-stke. Bedzie duzzzo wudy i nie jeden browar. Przyjdzcie a nie pozalujecie. Ps. I bez owijania w bawelne i kropka :P Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 dodaj czy to ma byc zaproszenie raczej kulturalne :>> czy takie ło ;) bedzie latwiej ludziom cos wymyslic Nieszcze nie słyszałem o kulturalnych urodzinach, a szczególnie 18. Np. Ostatnio byłem na urodzinach na zakończenie roku szkolnego to rozwaliłem solenizantce płot, zostałem oblany wódom i posypany chipsami, kolega przywalił innemu belką w łeb. Później dorwaliśmy jakiś bimber jej ojca, i z "napoju" został butelką, którą później rozwaliłem o taraz sąsiadów. A Ty mi tu mówisz o kulturze, chyba że chce zrobić urodziny liryczne z dużą dawką poezji :) Ja wole tą pierwszą formą rozrywki :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...