lolekcarlos Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu Witam, Mam problem z moim laptopem Asus VivoBook R520U. Pracowałem na nim, gdy nagle się wyłączył. Cały czas szumiało coś w nim, jakby wentylator. Po rozkręceniu stwierdziłem, że wentylator stoi, ale nadal coś szumi i jest bardzo gorąca sekcja odprowadzania ciepła (ładowarka nie była podłączona). Aktualnie po odłączeniu baterii i podłączeniu ładowarki od razu bardzo nagrzewa się procesor, rurka odprowadzająca ciepło w ciągu kilkunastu sekund staje się gorąca, a laptop nadal nie reaguje. Co może być problemem? Czy procesor mógł zostać "ugotowany" (i5 8 gen)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlad_8011 Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu Musisz oddać go na serwis, prawdopodobnie padnięty CPU wraz z częścią sekcji zasilania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...