K4Zziu Opublikowano Wtorek o 17:43 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 17:43 Witajcie Z góry przepraszam jak zły dział. Otwierałem swojego laptopa Acer 5 i robilem to pierwszy raz by sprawdzic czy trzeba go posprzatać i wymienić chcialem sam paste, po otwarciu znalazłem jakąś dziwną paste na innych podzespołach niż Karta i Procesor, nie ruszałem tego i wymieniłem tylko poste z pod procesora i karty. Natomiast moje pytanie co to za pasta jest bo wiedze to pierwszy raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano Wtorek o 17:54 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 17:54 Te różowe ? To takie glutowate termopady na pamięci karty grafiki i sekcję zasilania (mosfet) Tak to przynajmniej widzę. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano Wtorek o 17:56 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 17:56 to tak zwany "glut" lub szpachla jak jest twardawy to trzeba wymienić szczególnie jak otworzyłeś i zamknąłeś ponownie. Strasznie ciężko to schodzi ale jak z grubsza zbierzesz to będzie dobrze, nie przewodzi prądu coś takiego: https://www.morele.net/thermal-grizzly-putty-basic-30-gramm-14481551/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=19968945056&gad_source=1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4Zziu Opublikowano Wtorek o 17:58 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 17:58 Dobra dziekuje zakupie to i wymienie, nie spodziewałem sie tego myslałem, że bedzie tam tylko pasta na procku i karcie więc wymieniłem tylko to, glut zostawiłem. Dziękuje bardzo i temat do zamknięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano Wtorek o 17:59 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 17:59 chińskie zamienniki są po 15zl ale trzeba czekać ( różowe takie jak ty masz ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...