Powiedzialem Opublikowano 9 godzin temu Zgłoś Opublikowano 9 godzin temu Witam złożyłem komputer bez karty graficznej, mam procesor ryzen 5 7600 i płytę główną Asus b650 tuf Gaming ramy Corsair Vengeance i 2 czyste dyski m.2 WD black. Mam podłączana do monitora i płyty kabel HDMI i niema obrazu. Niemam jak wejść w bios i zainstalować windowsa bo nic niema, w dodatku pali się biała dioda VGA i żółta boot. Jak włączę komputer to chodzi i nic więcej się nie robi i nie pojawia ma ekranie. Pomoże mi ktoś ogarnąć ten komputer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Opublikowano 8 godzin temu Widziałem, że wcześniej walczyłeś z ARGB, to komp działał? Diody (chyba) powinny się zapalić i zgasnąć, ale pisze z doświadczenia na MSI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powiedzialem Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Opublikowano 8 godzin temu Komp się świeci i wentylatory chodzą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
First Ever Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Opublikowano 8 godzin temu ASUS TUF GAMING B650-PLUS posiada opcje BIOS Flashback, więc zaktualizuj go w pierwszej kolejności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitol321 Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu Rozumiem, że udało się, w niedzielę przed północą, załatwić myszkę i klawiaturę? Powoli zahacza to, o co raz szersze granice absurdu... Do tego kolejny temat, w prawie tej samej sprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...