spawnersiak Opublikowano Poniedziałek o 19:16 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 19:16 Witam! Mam pytanie odnośnie reklamowania uszkodzonej karty graficznej od Asusa. Nie chodzi mi o to, że karta padła, tylko czy w przypadku Asusa można reklamować produkt w przypadku awarii, nie posiadając dowodu zakupu, paragonu/faktury? Mam okazję kupić Radka 7900 XTX w zaplombowanym pudle, nówka nieużywana, jednak brak jakiegokolwiek dowodu zakupu, za to w rewelacyjnej cenie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano Poniedziałek o 19:24 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 19:24 — dowód transakcji kartą płatniczą lub kredytową – wydruk z terminala, — potwierdzenie transakcji przesłane na pocztę e-mail, — wyciąg z rachunku bankowego, — dane z systemu aukcyjnego, np. Allegro, AliExpress lub Amazon, — zeznania świadków, — pisemne potwierdzenie zawarcia umowy sprzedaży, bez tego Prawnie nie masz szans 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spawnersiak Opublikowano Poniedziałek o 19:31 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 19:31 5 minut temu, axsin302 napisał(a): — dowód transakcji kartą płatniczą lub kredytową – wydruk z terminala, — potwierdzenie transakcji przesłane na pocztę e-mail, — wyciąg z rachunku bankowego, — dane z systemu aukcyjnego, np. Allegro, AliExpress lub Amazon, — zeznania świadków, — pisemne potwierdzenie zawarcia umowy sprzedaży, bez tego Prawnie nie masz szans Matkobosko... Czyli jednak dam sobie spokój, a szkoda... Dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano Poniedziałek o 20:43 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 20:43 Witam no nie wiem, nikt nie jest święty , ale nie wspieramy paserstwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...