funi Opublikowano Wtorek o 23:18 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 23:18 Hej Aktualnie korzystam z WH-1000XM3 ale zaczynają mi się sypać i basy już nie takie jak kiedyś. Więc jakie nowe słuchawki byście polecili? AI poleciło mi Sennheiser Momentum 4 Wireless ale jakieś słabe ma recenzje, To czego ja oczekuję od słuchawek to mają mieć dobry bas dobre wygłuszenie zamknięte konstrukcję słuchawek i musi być na pałąku bo nie lubię pchełek i dokanałowych bardzo mnie to irytuje. Na bluetooth 5.2 co najmniej i miło by było jakby działały przez wifi direct są takie? Te przez wifi działają podobno o niebo lepiej jak przez BT. Korzystam ze słuchawek praktycznie codziennie a kupiłem je w 2019 to można sobie wyobrazić że jakość odsłuch już nie ta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory_portman Opublikowano Środa o 11:35 Zgłoś Opublikowano Środa o 11:35 12 godzin temu, funi napisał(a): Hej Aktualnie korzystam z WH-1000XM3 ale zaczynają mi się sypać i basy już nie takie jak kiedyś. Więc jakie nowe słuchawki byście polecili? AI poleciło mi Sennheiser Momentum 4 Wireless ale jakieś słabe ma recenzje, To czego ja oczekuję od słuchawek to mają mieć dobry bas dobre wygłuszenie zamknięte konstrukcję słuchawek i musi być na pałąku bo nie lubię pchełek i dokanałowych bardzo mnie to irytuje. Na bluetooth 5.2 co najmniej i miło by było jakby działały przez wifi direct są takie? Te przez wifi działają podobno o niebo lepiej jak przez BT. Korzystam ze słuchawek praktycznie codziennie a kupiłem je w 2019 to można sobie wyobrazić że jakość odsłuch już nie ta Może bose quiet comfort ci podejdą? Mam 2 pary i są ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...