Skocz do zawartości
funi

Nowe słuchawki bezprzewodowe zamiast SONY WH-1000XM3

Rekomendowane odpowiedzi

Hej

Aktualnie korzystam z WH-1000XM3 ale zaczynają mi się sypać i basy już nie takie jak kiedyś. Więc jakie nowe słuchawki byście polecili?

AI poleciło mi  Sennheiser Momentum 4 Wireless ale jakieś słabe ma recenzje, To czego ja oczekuję od słuchawek to mają mieć dobry bas dobre wygłuszenie zamknięte konstrukcję słuchawek i musi być na pałąku bo nie lubię pchełek i dokanałowych bardzo mnie to irytuje.

Na bluetooth 5.2 co najmniej i miło by było jakby działały przez wifi direct są takie? Te przez wifi działają podobno o niebo lepiej jak przez BT.

Korzystam ze słuchawek praktycznie codziennie a kupiłem je w 2019 to można sobie wyobrazić że jakość odsłuch już nie ta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 godzin temu, funi napisał(a):

Hej

Aktualnie korzystam z WH-1000XM3 ale zaczynają mi się sypać i basy już nie takie jak kiedyś. Więc jakie nowe słuchawki byście polecili?

AI poleciło mi  Sennheiser Momentum 4 Wireless ale jakieś słabe ma recenzje, To czego ja oczekuję od słuchawek to mają mieć dobry bas dobre wygłuszenie zamknięte konstrukcję słuchawek i musi być na pałąku bo nie lubię pchełek i dokanałowych bardzo mnie to irytuje.

Na bluetooth 5.2 co najmniej i miło by było jakby działały przez wifi direct są takie? Te przez wifi działają podobno o niebo lepiej jak przez BT.

Korzystam ze słuchawek praktycznie codziennie a kupiłem je w 2019 to można sobie wyobrazić że jakość odsłuch już nie ta

Może bose quiet comfort ci podejdą? Mam 2 pary i są ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki ale właśnie mają kilka braków na których mi zależy to jest odłączany mikrofon lub chowany oraz łączność wifi. Najbardziej mi podpasowaly stellseries pro wireless artic nova ale dalej wolę poczekać. Te droższe co patrzyłem to jakiś podatek od lansu i głupoty niby lepsze a specyfikację mają gorszą....

Edytowane przez funi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi