funi Opublikowano 4 Marca Zgłoś Opublikowano 4 Marca Hej Aktualnie korzystam z WH-1000XM3 ale zaczynają mi się sypać i basy już nie takie jak kiedyś. Więc jakie nowe słuchawki byście polecili? AI poleciło mi Sennheiser Momentum 4 Wireless ale jakieś słabe ma recenzje, To czego ja oczekuję od słuchawek to mają mieć dobry bas dobre wygłuszenie zamknięte konstrukcję słuchawek i musi być na pałąku bo nie lubię pchełek i dokanałowych bardzo mnie to irytuje. Na bluetooth 5.2 co najmniej i miło by było jakby działały przez wifi direct są takie? Te przez wifi działają podobno o niebo lepiej jak przez BT. Korzystam ze słuchawek praktycznie codziennie a kupiłem je w 2019 to można sobie wyobrazić że jakość odsłuch już nie ta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory_portman Opublikowano 5 Marca Zgłoś Opublikowano 5 Marca 12 godzin temu, funi napisał(a): Hej Aktualnie korzystam z WH-1000XM3 ale zaczynają mi się sypać i basy już nie takie jak kiedyś. Więc jakie nowe słuchawki byście polecili? AI poleciło mi Sennheiser Momentum 4 Wireless ale jakieś słabe ma recenzje, To czego ja oczekuję od słuchawek to mają mieć dobry bas dobre wygłuszenie zamknięte konstrukcję słuchawek i musi być na pałąku bo nie lubię pchełek i dokanałowych bardzo mnie to irytuje. Na bluetooth 5.2 co najmniej i miło by było jakby działały przez wifi direct są takie? Te przez wifi działają podobno o niebo lepiej jak przez BT. Korzystam ze słuchawek praktycznie codziennie a kupiłem je w 2019 to można sobie wyobrazić że jakość odsłuch już nie ta Może bose quiet comfort ci podejdą? Mam 2 pary i są ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrp Opublikowano 14 Marca Zgłoś Opublikowano 14 Marca Może 1000XM5? Przesiadłem się na nie z XM2, jestem zadowolony. Jeżeli pasują ci XM3, to wybór dość naturalny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funi Opublikowano 20 Marca Zgłoś Opublikowano 20 Marca (edytowane) Dzięki ale właśnie mają kilka braków na których mi zależy to jest odłączany mikrofon lub chowany oraz łączność wifi. Najbardziej mi podpasowaly stellseries pro wireless artic nova ale dalej wolę poczekać. Te droższe co patrzyłem to jakiś podatek od lansu i głupoty niby lepsze a specyfikację mają gorszą.... Edytowane 20 Marca przez funi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...