selvid Opublikowano Piątek o 06:04 Zgłoś Opublikowano Piątek o 06:04 (edytowane) Witam, Stwierdziłem, że najwyższa pora na zmianę kompa, gdyż mój gtx970 już dogorywa. Budżet jak wspomniałem to około 6700zl. Zależałoby mi na umieszczeniu w zestawie Radeona Rx 9700/9700 XT. Oczywiście najlepiej aby dobrać komponenty tak, aby nie było żadnych bottlenecków. Rozdzielczość w jakiej będę grać to 3440 × 1440p. Z góry dzięki za pomoc Edytowane Piątek o 06:05 przez selvid Literówka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano Piątek o 06:15 Zgłoś Opublikowano Piątek o 06:15 https://proline.pl/koszyk/f25ad36a nie wiem czemu wszystkie sklepy wstrzymały sprzedaż 9070 / xt ja wczoraj normalnie zamówiłem przez telefon a potem to odcięli i podnieśli cenę w x Komie :S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selvid Opublikowano Piątek o 09:53 Zgłoś Opublikowano Piątek o 09:53 Sprawdzałem strony sklepów internetowych i masz rację, praktycznie nigdzie (poza xkom) nie są dostępne 9700 / xt. @axsin302 powiesz mi jak bardzo skoczyła cena? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pzgr. 39 Opublikowano Piątek o 11:41 Zgłoś Opublikowano Piątek o 11:41 Na razie jest około 4000 zł za RX 9070 XT i 3200 zł za 9070. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano Piątek o 17:37 Zgłoś Opublikowano Piątek o 17:37 Dziś stówkę więcej zdrozal https://proline.pl/asrock-radeon-rx-9070-xt-steel-legend-16gb-pci-e-gddr6-rx9070xt-sl-16g-p8124898 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano Piątek o 19:35 Zgłoś Opublikowano Piątek o 19:35 (edytowane) Ja tam odradzam właśnie oddałem z powrotem bo, może jakaś wadliwa sztuka nie wiem, nie porównam ale 115stopni na pamięciach i na hot spot podobnie to ja podziękuję. Wersja Hellhound, która z poprzedniej wersji ma tylko nazwę. A wentylatory ustawiłem na 3000rpm i obuowa mam sporą, nie dały rady tego ogarnąć abyś zejść niżej.. Bios silient to samo tylko - 10 mniej ale 105 to nadal grubo Edytowane Piątek o 19:41 przez axsin302 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano Piątek o 20:10 Zgłoś Opublikowano Piątek o 20:10 Kupiłeś Hellhounda? 🤣 Porażka, Steel Legend ma lepsze chłodzenie niż Hellhound, doperio Red Devil ujdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano Piątek o 20:32 Zgłoś Opublikowano Piątek o 20:32 (edytowane) Moim planem było dokupić blok wodny bo pewnie taki się pojawi do lipca, sierpnia ale xD karta chyba tego nie wytrzyma bo 115 stopni i niczym nie można tego zdjąć. Msi afterburner się crashuje a AMD zdjęcie za dużo skutkuje wykrzaczeniem się karty tak że z nikąd ratunku. Czy masz max wentyle czy nie to i tak karta łapie tyle stopni. Nie wiem jak ktoś kupi to się zapłacze ja już oddałem Edytowane Piątek o 20:33 przez axsin302 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...