finalcell Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 wczoraj kupiłem w age monitor iiyama dzisaj wykłądam i jak sie wkurzyłem kineskop jest starsznie porysany a jedna to jest ogromna z drugiego pookju da sie zauwarzyć nie będom sie dochszaniali z serwisu że to ja ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Takie rzeczy sprawdza się dokładnie przed zakupem, teraz to mogą Ci w sklepie wmówić, że sam sobie kinola porysowałeś. Sprawdź w warunkach gwarancji - zapewne napisane tam jest, że uszkodzenia mechaniczne nie podlegają gwarancji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRANDI Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 ...no chyba,że nie oglądałeś go w skepie przed zakupem,bądź masz na to świadków. Jeśli go oglądałeś to ciężko Ci będzie udowodnić,że monitor był już porysowany... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 właśnie nie oglądałem a jako światek może byś rodzina czy ktoś ze sklepu bo gość po przyniesieniu zakleił odrazu taśmą nic nie widziałem kazali mi zanieść do serwisu age ale nie wiem czy coś z tego bedzie ale bede walczył do końca bo całego kineskopu nie był bym w stnaie stanie porysać szeglónie że większość rys jest tak mała że nawet połową igły by mi sie nie udało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRANDI Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 właśnie nie oglądałem a jako światek może byś rodzina czy ktoś ze sklepu bo gość po przyniesieniu zakleił odrazu taśmą nic nie widziałem kazali mi zanieść do serwisu age ale nie wiem czy coś z tego bedzie ale bede walczył do końca bo całego kineskopu nie był bym w stnaie stanie porysać szeglónie że większość rys jest tak mała że nawet połową igły by mi sie nie udałoSpokojnie :P ! Sprawę masz wygraną... Tylko się Tobie dziwię,że nawet z ciekawości nie sprawdziłeś go przy sprzedawcy? Wszystko wygląda na to,ze sprzedawca wiedząc,że monitor jest porysowany nawet Ci go nie pokazał i szybko schował do pudła i zakleił. Co do rys to jest rzeczą oczywistą,że nie mogłeś ich wielu narobić przez tak krótki okres użytkowania. Jak sobie nie będziesz mógł z nimi poradzić to zgłoś sprawę do Sądu Konsumenckiego. Ja wygrywałem już trudniuejsze sprawy! Głowa do góry! :P Ps.Napisz jaki to monitor i za ile go kupiłeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 monitorek nie naj ciekawszy ale sądze że dobry 1413 a jest gdzieś porównanie crt, a wszystko było na szybko oblukałem tylko płyte brakowało taśmy :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 udało sie wymienić 1,5h w sklepie oglądałem nowy model sprzedawców już trafiało :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...