Skocz do zawartości
finalcell

iiyama kineskop

Rekomendowane odpowiedzi

właśnie nie oglądałem a jako światek może byś rodzina czy ktoś ze sklepu bo gość po przyniesieniu zakleił odrazu taśmą nic nie widziałem kazali mi zanieść do serwisu age ale nie wiem czy coś z tego bedzie ale bede walczył do końca bo całego kineskopu nie był bym w stnaie stanie porysać szeglónie że większość rys jest tak mała że nawet połową igły by mi sie nie udało

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie nie oglądałem a jako światek może byś rodzina czy ktoś ze sklepu bo gość po przyniesieniu zakleił odrazu taśmą nic nie widziałem kazali mi zanieść do serwisu age ale nie wiem czy coś z tego bedzie ale bede walczył do końca bo całego kineskopu  nie był bym w  stnaie  stanie porysać szeglónie że większość rys jest tak mała że nawet połową igły by mi sie nie udało

Spokojnie :P ! Sprawę masz wygraną...

Tylko się Tobie dziwię,że nawet z ciekawości nie sprawdziłeś go przy sprzedawcy?

Wszystko wygląda na to,ze sprzedawca wiedząc,że monitor jest porysowany nawet Ci go nie pokazał i szybko schował do pudła i zakleił.

Co do rys to jest rzeczą oczywistą,że nie mogłeś ich wielu narobić przez tak krótki okres użytkowania.

Jak sobie nie będziesz mógł z nimi poradzić to zgłoś sprawę do Sądu Konsumenckiego. Ja wygrywałem już trudniuejsze sprawy!

Głowa do góry! :P

Ps.Napisz jaki to monitor i za ile go kupiłeś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...