Nct Opublikowano Poniedziałek o 20:21 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 20:21 Cześć Wszystkim! Chciałbym złożyć fajny zestaw m.in. do gier. Na teraz chciałbym złożyć komputer bez GPU. Na ten cel mam ok. 7k. Dodatkowo potrzebuje nowego monitora - mam 1,5 k ew. GPU jakie rozważam to rtx 5070 ti ew. 9070 xt ale dopiero jak się sytuacja unormuje (cokolwiek miałoby to znaczyć:)). Na chwile obecna zakupiłem w promocji: 9800x3d Corsair rm1000x atx 3.1 - zostawić czy zmienić np. Na seasonica gx 1000w arx 3.1? Resztę jaką zamierzam kupić to (po / opcje) : Gigabyte x870e A Elite / Msi x870e tomahawk / asus x870 plus Goodram 2x 32 gb 6000 cl30 Kingston kc3000 / kingston fury renegade - oba w wersji 2TB Antec flux / lian li lancool iii / lian li 216 / może jakiś phanteks Arctic LF III 360 ew. cos w podobnej cenie. Budżet nie jest sztywny. Rozsądnie mogę go nagiąć:) Uprzejmie proszę o rady/sugestie co zmienić/dodać/usunąć. Gdzie nie przepłacać szczególnie 😄W kwestii monitora to nie ogarniam 🙂 ogólnie to lubię FPSy ale i w Cybera/Wieśka też pogram. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 18 godzin temu Zgłoś Opublikowano 18 godzin temu https://www.morele.net/inventory/info/5b636e0b/ kwestia kart jest trochę ciężka, bo za każdą przepłacisz wybrałem TT 360 bo jest mniejsze i wejdzie ci bez problemu na górę, płyta na PCIE-5 co do kwestii monitora to wybiera się go pod kartę aby wspierał jej technologie dlatego jego bym zostawił na koniec z kart jakich ci polecę to 5070 ti z najwyższej półeczki MSI GeForce RTX 5070 Ti Vanguard SOC około 5k tańszą i dobrą wydaję się Zotac Solid 9070 xt - asrock legend z najtańszych z droższych Shappiere ten droższy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...