Swierczowy Opublikowano 12 Marca Zgłoś Opublikowano 12 Marca Cześć, składam obecnie komputer w budżecie zawartym w tytule i chciałbym się poradzić, czy taki zestaw będzie dobry pod względem ceny i wydajności. Główne wątpliwości mam co do zasilacza, czy 750W będzie wystarczający, a także co do chłodzenia, czy iść w wodne czy zostać na zwykłym. Zależy mi też oczywiście na wyglądzie więc chłodzenie wodne jest mile widziane B) Przyjmę również rady co do obudowy, chciałbym aby była w tym stylu jak wybrany pyxis, ale może istnieje lepszy wybór. Z góry dzięki za pomoc!! Zestaw: AMD Ryzen 9 7900 XFX Radeon RX 7800 XT SPEEDSTER QICK319 CR 16GB GDDR6 Lexar 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 Ares RGB Gigabyte B650 EAGLE Silver Monkey X Pyxis Silver Monkey X SNOWY ARGB 240 2x120 mm Gigabyte UD750GM PG5 750W 80 Plus Gold ATX 3.0 Dyski już posiadam, 2x M2 i HDD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 12 Marca Zgłoś Opublikowano 12 Marca Do poprawy zestaw https://proline.pl/koszyk/06badbee Lepiej wykonana buda, lepszy elektrycznie i cichszy zasilacz, wydajniejsze AIO lepszej jakości bo to SM to głośny chinol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swierczowy Opublikowano 12 Marca Zgłoś Opublikowano 12 Marca Co do grafiki to chyba tylko XFX posiada wersje z 3 takimi samymi wyjściami, a Gigabyte ma 2x hdmi + 2x display. W przyszłość chciałbym zakupić 3 takie same monitory, pytanie czy będzie zauważalna różnica jak jeden monitor będzie podpięty do hdmi a 2 pozostałe do display-a? Bo przez to kierowałem się na zakup XFX. Co do zasilacza to jak ocenić jakość, nie znam się w tym obszarach więc kierowałem się firmą, Gigabyte nie specjalizuje się w zasilaczach ale wydawało mi się ze wiedzą jak go ,dobrze, zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...