pandzia97 Opublikowano 6 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia Cześć. 🙂 Hobbistycznie zajmuje się rękodziełem, a w ostatnim czasie tworzę pudełka inspirowane tematyką gier komputerowych. Chciałabym również i u was się pochwalić moją twórczością. 🙂 4 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandzia97 Opublikowano 13 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Funky_Panda Opublikowano 13 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia Bardzo fajne 👍Ten pierwszy bardzo mi się spodobał takie klimaty Śródziemia (jestem wielkim fanem Tolkiena) ten z wiedźmina też kozacki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gurney Opublikowano 13 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia Wspaniałe! Gratulacje i życzę dalszego rozwoju talentu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandzia97 Opublikowano 14 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 21 godzin temu, Funky_Panda napisał(a): Bardzo fajne 👍Ten pierwszy bardzo mi się spodobał takie klimaty Śródziemia (jestem wielkim fanem Tolkiena) ten z wiedźmina też kozacki. 20 godzin temu, Gurney napisał(a): Wspaniałe! Gratulacje i życzę dalszego rozwoju talentu! Bardzo dziękuje. 🙂 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandzia97 Opublikowano Niedziela o 16:39 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 16:39 Dorzucam kolejnego Wiedźmina. 🙂 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...