pandzia97 Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Cześć. 🙂 Hobbistycznie zajmuje się rękodziełem, a w ostatnim czasie tworzę pudełka inspirowane tematyką gier komputerowych. Chciałabym również i u was się pochwalić moją twórczością. 🙂 3 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandzia97 Opublikowano 13 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2025 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Funky_Panda Opublikowano 13 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2025 Bardzo fajne 👍Ten pierwszy bardzo mi się spodobał takie klimaty Śródziemia (jestem wielkim fanem Tolkiena) ten z wiedźmina też kozacki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gurney Opublikowano 13 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2025 Wspaniałe! Gratulacje i życzę dalszego rozwoju talentu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandzia97 Opublikowano 14 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2025 21 godzin temu, Funky_Panda napisał(a): Bardzo fajne 👍Ten pierwszy bardzo mi się spodobał takie klimaty Śródziemia (jestem wielkim fanem Tolkiena) ten z wiedźmina też kozacki. 20 godzin temu, Gurney napisał(a): Wspaniałe! Gratulacje i życzę dalszego rozwoju talentu! Bardzo dziękuje. 🙂 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandzia97 Opublikowano 20 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2025 Dorzucam kolejnego Wiedźmina. 🙂 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandzia97 Opublikowano 5 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2025 (edytowane) Ostatnio wpadły mi takie dwa proste projekty. Wiem, że pierwszy podobny do tego S.T.A.L.K.E.R.O.W.E.G.O ale jednak skrzynia i rdza mi tutaj jakoś też fajnie wyglądała. 🙂 Drugi natomiast nawiązuje do Fallout - New Vegas (stąd też karty). Edytowane 5 Maja 2025 przez pandzia97 1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...