Nic0 Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia Witam, Jaki dysk 1 TB polecacie do laptopa z slotem: M.2 Slot 2x 2280 PCIe NVMe 4.0 x4 Czy w cenie 150 - 250 zł dostanę coś godnego uwagi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stempel91 Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia w okolicach 200 zl lexar nm620 1 tb kingston nv2 1TB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 4 minuty temu, stempel91 napisał(a): kingston nv2 1TB Padaka na QLC, omijać 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nic0 Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia Patrząc po specyfikacji ten lexar będzie nieco lepszy od tego co podałeś? Co myślicie? https://www.x-kom.pl/p/1115319-dysk-ssd-lexar-1tb-m2-pcie-gen4-nvme-nm710.html?pageThemeMode=dark&#Specyfikacja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User2 Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia w tej samej cenie masz nq710 na ME, trochę szybsza wersja 710 od lexara, bo są też 710 od adaty to popularne i polecane dyski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nic0 Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 29 minut temu, Zwykły User2 napisał(a): w tej samej cenie masz nq710 na ME, trochę szybsza wersja 710 od lexara, bo są też 710 od adaty to popularne i polecane dyski Właśnie zobaczyłem na ME i tam też zamówiłem. Mam nadzieję że wszystko będzie pasować i z montażem nie będzie większych problemów ; ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 9 godzin temu, Zwykły User2 napisał(a): w tej samej cenie masz nq710 na ME To jest na QLC, Legend 710 tak samo... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vries Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia nm710 lub nm620 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nic0 Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia Zamówiłem ten: https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/dyski-i-pamieci/dyski-wewnetrzne/dysk-lexar-nm710-1tb-ssd?%2Fsearch%3Fquery[menu_item]=&query[querystring]=Dysk+LEXAR+NM710+1TB+SSD Będzie pasował, będzie w porządku pod trzymanie gier? Bo się już gubię powoli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User2 Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia Lexar NM710 1 TB będzie ok. Ja się pomyliłem wyżej, wpisałem na techpowerup nq710, kliknąłem w to co mi wyskoczyło z NQ a to był 790(ślepy czy jak byłem). Tego nq710 nie bierz, bo ma mały TBW i na kościach qlc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vries Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2 godziny temu, Nic0 napisał(a): Zamówiłem ten: tak, będzie ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nic0 Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia Super! Dzięki za rady! Dysk zamówiony. Temat można w takim razie zamknąć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia Zamykam, jak coś napisz to go otworzę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...