BRD Opublikowano 26 Maja Zgłoś Opublikowano 26 Maja Hej, mam dylemat którą płytę wybrać pod ten zestaw - https://proline.pl/koszyk/792ab078 (ceny w w koszyku poglądowe, bo części kupowałem w różnych miejscach) W przyszłości jest możliwe, że wymienię procesor na Ryzen 7 9800X3D, jeżeli ten z koszyka będzie niedomagał. Płyty, nad którymi myślę: ASUS B650E MAX GAMING WIFI - 649 zł + kod do gry Doom: The Dark Ages, który pewnie sprzedam MSI B850 GAMING PLUS WIFI - ~850 zł Jak jakikolwiek sens dopłacać do MSI? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano 28 Maja Zgłoś Opublikowano 28 Maja Jak nie potrzebujesz nowszego chipsetu B850,to nie ma sensu dopłacać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stempel91 Opublikowano 29 Maja Zgłoś Opublikowano 29 Maja pytanie czy wolisz dopłacać jakieś 400 zł (doliczając gre) do: lepszej sekcji zasilania wiekszej ilości portów usb dodatkowego slotu PCIe 4.0 Defacto obie płyty obsłużą 9800 x3d. ja bym nie dopłacał do b850 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...