Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam poleciłby ktoś jakieś słuchawki do 400zł max jeżeli tam 20-30zł więcej będzie to jeszcze jakoś ujdzie.
Zależy mi na słuchawkach przewodowych albo przewodowe+bezprzewodowe że kiedy chce mogę na kablu używać a innym razem bez co ważne z długim kablem i przede wszystkim aby miały dobry bass i ogólnie jakość dźwięku. Potrzebne mi są głownie do gier mikrofon wiadomo aby bez jakiś anomali działał czysto itp.
Na oku miałem Logitech G Pro X ale widziałem opinie innych że coś tam się z nimi dzieje kabel się łamie itp a za tą cenę takie wady są nie do przyjęcia według mnie macie jakieś propozycje ?
Myślałem też trochę o słuchawkach od HyperX ale nie wiem jak one się sprawuje może ktoś ma i powie czy warte są tej ceny czy tam się nic nie przeciera zbytnio kable czy ta eko skórka na nausznikach.

Mam nadzieje że pomożecie w dokonaniu jakiegoś sensownego wyboru 😄 Dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A SteelSeries Arctis Nova 3 albo trochę droższe tylko lipa ze bez mikro Audio-Technica ATH-M40X.

Podobno te Technica sa bardzo dobre. Moze jest jakaś konfiguracja z mikrofonem ale co myślisz o tych dwóch ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zostały mi dwa modele do wyboru HyperX Cloud III Przewodowe albo Razer Blackshark V2 X które byście polecili akurat HyperX u mnie w mieście są na promocji 270zł wydaje mi się ze to dobra cena albo zastanawiam się nad tymi V2 X jeszcze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi