ben1225 Opublikowano 20 Czerwca Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca Mam crashe laptopa przez co podczas logowania zaczęło wyświetlać się to co wysłałem nie mam jak poczekać tych 2 godzin bo po jakiś 5 minutach mój laptop crashuje i muszę go włączać od nowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funi Opublikowano 20 Czerwca Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca (edytowane) Ten laptop to jakoś się nazywa czy to jest zwykły no name? Marka, model i kod produktu naklejka na spodzie laptopa. Edytowane 20 Czerwca przez funi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ben1225 Opublikowano 20 Czerwca Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca Lenovo Ideapad gaming Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 20 Czerwca Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca Witam czyli wychodzisz z założenia że jak sie zalogujesz do systemu to Laptop przestanie sie resetować ? a może pierwej należało by ustalić tego przyczynę restartów laptopa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...