Skocz do zawartości
Klek

Matowy ekran z dobrą integrą

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

od bardzo długiego czasu poszukuję laptopa, prawie zdecydowałem się już na Vivobooka z 226v, ale co zajdę do sklepu i spojrzę na lustro OLED to wychodzę z pustymi rękami :)

W akcie desperacji muszę się spytać, bo jak już Wy nie będziecie w stanie mi pomóc to chyba jadę po tego Vivobooka :)

Szukam po prostu solidnego laptopa do zastosować ogólnych na wiele lat, z dobrą klawiaturą, touchpadem, w miarę cichy, w miarę dobra bateria i trochę lepsza integra, raz na jakiś czas mnie najdzie na odpalenie starej gry.

Vivobook z 226v wpisuje się super, może jedynie poza brakiem czytnika linii papilarnych i tego nieszczęsnego ekranu, każdy zachwala OLED, nigdy nie miałem, ale w sklepie mnie odstrasza, że widzę wszystkie lampy i swoje odbicie.

Wiem oczywiście, że są też laptopy spełniające w/w wymagania, ale cena ich z reguły jest wyższa o jakies 1500-2000zł co przy Vivobooku za 3400zł jest sporą różnicą . Może coś ze starszym procesorem i w rozsądnej cenie?

Nie chcę nic używanego, kupiłem ostatnio niezniszczalnego ThinkPada, podziałał 3 miesiące i już nie działa ładowanie, niby pierdoła, ale za dużo ważnych danych jest na komputerze, żeby wysyłać go co chwilę do serwisu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi