Radek wawa Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Czemu ma sluzyc to forum ??? Do napisania tego postu sklonilo mnie dzisiejsze przegladanie roznych tematow na tym forum, i co widze ?? ktos nowy zapyta o cokolwiek i od razu ma odpowiedz od "expertow" w stylu: SZUKAJ, BYLO. Jesli taka ma byc Wasza pomoc niesiona komus kto dopiero zaczyna zabawe z WC to radze przeksztalcic to forum na grupe wzajemnej adoracji. Smutne ze to niegdys bardzo dobre i dajace duzo wiedzy forum tak bardzo zeszlo na psy... Oczywiscie nie wszyscy tutaj tak sie zachowuja, przepraszam tych ktorzy zawsze sa gotowi pomoc komus nowemu rzetelna informacja, ale niestety jestescie w mniejszosci. Jeszcze jedno do "expertow" : popatrzcie czy rzeczywiscie tak wszystko BYLO , bo ja niestety widze przy prawie kazdym temacie KLOTNIE i BARDZO ROZBIEZNE zdania na temat czegokolwiek, wiec nie dziwcie sie szanowni "experci" ze bardzo czesto ktos probuje jeszcze raz o cos zapytac. Pozdrawiam wszystkich serdecznie ( nawet "expertow" ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Eh ta dzisiejsza mlodziez, wybacz ale ja tu nie siedze 24/7 zeby odpowiadac na pytania nowicjuszy, zwlaszcza ze odpowiedzi na 99% pytan juz zostala udzielona. Nie wiem, czy nie nauczono cie w szkole cennej umiejetnosci samodzielnego zdobywania informacji, ale gwarantuje ci, ze przeszukanie forum zajmie ci 10-15 minut a znajdziesz kilka-kilkanascie interesujacych cie watkow. Pomysl, zlozysz nowy topik i bedziesz musial czekac 2-3 dni zanim pojawia sie tam interesujace cie wpisy, a zamiast tego mozesz zwyczajnie poszukac i miec odpowiedz od reki ! Nie tlumacz sie, ze szukales, ale nie znalazles - to wynik lenistwa, lub nieumiejetnego szukania. Czasy sie zmienily i w natloku komercjalizowania wszystkich dziedzin rozrywki mlodziez jest leniwa i przyzwyczjona do podstawiania im rozwiazan pod nos. Kiedys bylo inaczej, wiekszosc informacji trzeba bylo uzyskiwac samemu(co jest najlepszym rozwiazaniem) i temu wlasnie sluza takie a nie inne zasady panujace zreszta nie tylko na tym, ale na prawie kazdym forum. Nie pozostaje Ci nic innego jak sie przystosowac lub zmienic hobby ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Eh ta dzisiejsza mlodziez, wybacz ale ja tu nie siedze 24/7 zeby odpowiadac na pytania nowicjuszy, zwlaszcza ze odpowiedzi na 99% pytan juz zostala udzielona. Nie wiem, czy nie nauczono cie w szkole cennej umiejetnosci samodzielnego zdobywania informacji, ale gwarantuje ci, ze przeszukanie forum zajmie ci 10-15 minut a znajdziesz kilka-kilkanascie interesujacych cie watkow. Pomysl, zlozysz nowy topik i bedziesz musial czekac 2-3 dni zanim pojawia sie tam interesujace cie wpisy, a zamiast tego mozesz zwyczajnie poszukac i miec odpowiedz od reki ! Nie tlumacz sie, ze szukales, ale nie znalazles - to wynik lenistwa, lub nieumiejetnego szukania. Czasy sie zmienily i w natloku komercjalizowania wszystkich dziedzin rozrywki mlodziez jest leniwa i przyzwyczjona do podstawiania im rozwiazan pod nos. Kiedys bylo inaczej, wiekszosc informacji trzeba bylo uzyskiwac samemu(co jest najlepszym rozwiazaniem) i temu wlasnie sluza takie a nie inne zasady panujace zreszta nie tylko na tym, ale na prawie kazdym forum. Nie pozostaje Ci nic innego jak sie przystosowac lub zmienic hobby ;) amen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 a ja powiem Radkowi SZUKAJ BO TO Już było nie raz rozmawialismy o tym ze user powinien najpierw poszukać w wątkach a nie waliś odrazu na forum pytanie na które gdyby poszukał w 99% znajdzie odpowiedz. jesli nie odpowiedz(bo na niektóre pytania nie da się jednoznacznie odpowiedzieć)to znajdzie opinie uzytkowników najcześcej rozbiezne ale to pozwoli mu samemu na podjęcie decyzji. nikt nie będzie odpowiadał 1000 setny raz na to samo pytanie . nawiasem mówiąc zamiesciłeś ten Wątek NIE na tym forum. od dyskusji na temat FORUM jest odzielny dział . post zostaje przeniesiony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Radek: zastanów się człowieku. Nie będę pisał 5 razy w tygodniu jak udostępniać połączenie i 3 razy jak zrobić maskaradę. Po prostu mam dość lamusów którzy nie potrafią poszukać i zaśmiecają forum topicami (które potem utrudniają szukanie!) które były poruszane kilkakrotnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 hmmmmmm SZUKAJ !!! AHAHAAHAHAHAHAHAHAH (ssory ale mam zajebisty humor) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Radek: zastanów się człowieku. Nie będę pisał 5 razy w tygodniu jak udostępniać połączenie i 3 razy jak zrobić maskaradę. Po prostu mam dość lamusów którzy nie potrafią poszukać i zaśmiecają forum topicami (które potem utrudniają szukanie!) które były poruszane kilkakrotnie. BTW, jak zrobic maskarade ??? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rid^iXPe Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 ta forum ostatnio staje sie nudne , ciagle te ame tematy , kiedys bylo lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 reed: na unixach wyjaśnione (przynajmniej jeśli chodzi o linuksa) ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 ta forum ostatnio staje sie nudne , ciagle te ame tematy , kiedys bylo lepiejA pomysl przez chwile jak dlugo mozna wymyslac cos nowego? Jak wejdzie nowy OS, czy program, to pojawi sie na oprogramowaniu kilkadziesiat problemow z nim zwiazanych,a na oslej laczce kilka loli ale w koncu nie bedzie juz co rozwiazywac, ani czego wysmiewac. Podobnie jest ze sprzetem i wszystkim z nim zwiazanym, a takze wszystkim nowym. Ale uczestnicy sami sobie winni, ze w niedlugim czasie znalezli odpowiedzi na wiekszosc pytan z Forum :D Tymczasem przegladajac inne fora, polsko-, czy anglojezyczne zauwazam wiele tematow o ktorych moge powiedziec "...gdzies to juz czytalem..." i na 95procent bedzie to Tweak.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...