ellahtiel Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Dla mnie bezapelacyjnie Half Life 2 (30.09), Doom III (18.12), Four Horsemen of Apocalyse (21.10) - zobaczcie stronke!, i jeszcze Vampire: The Masquerade - Bloodlines (na silniku HL2) - to dopiero będzie jazda!!! niestety w przyszłym roku :( A wasze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasquens Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Tez czekam nad wyzej wymienionymi tytulami choc w glebi duszy boje sie ze mi konfiguracji nie starczy i bede musial zadowolic sie slabymi efektami. Jednak na pewno sobie zagram za jakis czas w World of WArcraft zapowiada sie hitowy mmorpg !! podobno we wrzesniu maja byc beta testy, ale blizzard na pewno sie spozni. Są jescze po drodze jakies inne gierki typu commandos 3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 halo PC i XIII no i hl2 ale mniej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 HL2 i Counter Strike : Condition Zero , to bedzie trzeba miec :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Commandos 3: Destination Berlin - 26.09.2003 !! To będzie WYPASS !! Juz się nie moge doczekać - a dzisiaj jeszcze najnowszy filmik wyszedł !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Do tych wszystkich opini dożucam swoje 3 grosze; CS v1.6 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Battlefield:Vietnam Starcraft:Ghost Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 HL2.................................i długo nic bo na Dooma położyłem już lache,nie będzie mi Carmack i jego banda łaski robić.Wypuszczą w wreszcie w 2010 i niech sami w to grają łosie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Dla mnie bezapelacyjnie Half Life 2 (30.09), Doom III (18.12), Four Horsemen of Apocalyse (21.10) - zobaczcie stronke!, i jeszcze Vampire: The Masquerade - Bloodlines (na silniku HL2) - to dopiero będzie jazda!!! niestety w przyszłym roku :( A wasze? gdzies czytalem ze premiera hl2 jest oficjalnie przelorzona na 14 XI 2003 - czyli dzien przed moimi urodzinami............ troche lipa................. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 CS:CZ :] juz sie nie moge doczekac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Ja tylko na COMMANDOSA 3 czekam ... COMMANDOS RULLEZ !!! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Aha , a na ILU CD ma być COMMANDOS 3 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 nba 2004 tego jeszcz nie bylo :P no i moze fifa 2004 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 beeeee :) a ja czekam na ........ moze sie niektorzy zdziwia, ze ktos jeszcze czeka na takie gry, ale................... HL2 i DuM Starc00f 3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 tiberian twilight (nazwa robocza), resident evil 4, resident evil online, metal gear solid: snake eater oraz the twin snakes, to wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Commandos 3: Destination Berlin - 26.09.2003 !! To będzie WYPASS !! Juz się nie moge doczekać - a dzisiaj jeszcze najnowszy filmik wyszedł !!! fakt commandos moja ulubiona gierka wlasnie jeszcze raz sobie commandosa 2 przechodze :D ale i tak jedynka byla najlepsza dwojka stala sie jakas taka zbyt prosta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 The Need For Speed: Underground (PC) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 DOOM III, znowu zarwane noce mnie czekają... :) znająć id software nie zawiodę się... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 HL2 , NFS Underground i D3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Diablo III :twisted: a tak powaznie to czekam tylko na dobry emulator PS2, zebym mogl sobie w Gran Turismo 3 i WRC popykac, bo na pieca jakies denne te gierki teraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 a Day of Defeat - to co, od macochy ?? Half-Life 2 Doom 3 Halo PC (wg planów powinno już wyjść) reszta mniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZAKIEL Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Jeśli chodzi o wypas graficzny to MOIM skromnym zdaniem liczą się obecnie te 3 tytuły: DOOM 3 -- fajny design przeciwników....taki klimat trochę GORE-SF bym rzekł 8) ..choc sama gra pod względem ilosci polygonów i detali na obektach stoi raczej cieniutko (sprawę trochę ratuje bumpmapping i dynamiczne oswietlenie które wygląda super - choc brakuje miękkich krawędzi ale na to sobie jeszcze poczekamy) -duzo lepiej wypada pod tym względem taki np UNREAL Tournament 2003 HALF LIFE 2---super fizyka , ogólnie bardzo ladna grafika i klimat...swietne tekstury i mimika twarzy postaci tez bardzo dobra(odrobinę lepszą mimikę widziałem w SILENT HILL 3 -a ale to japońce więc wiadoma sprawa) STALKER - mało kto o tym słyszał więc parę informacji: gra pracuje na własnym enginie X-RAY (robią to rosjanie grupa developerska GSC-Game World , wydawca THQ) o ile dobrze pamiętam :wink: akcja dzieje sie w okolicach Czernobyla ..a całosc jest na podstawie powiesci Strugackich pod tym samym tytułem garść linków: oficjalna strona http://www.stalker-game.com/ troszkę screenshotów http://www.gamershell.com/hellzone_FPS_STA...shtml?q=stalker według mnie gra ma rewelacyjna grafę ..swietne tekstury . wszystko wygląda bardzo realistycznie - niebo, trawa, budynki, postacie, bronie...jesli grywalnosc bedzie taka jak grafika to szykuje sie niezły hicior. Aha. gra bedzie strzelanką FPP z elementami RPG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Commandos 3: Destination Berlin - 26.09.2003 !! To będzie WYPASS !! Juz się nie moge doczekać - a dzisiaj jeszcze najnowszy filmik wyszedł !!! Ewidentnie i bezapelacyjnie: TAK!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi... Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Co do tego stalkera to ma być to ponoc pierwsza gra z fotorealistyczną grafiką... Ja czekam najbardziej na Jagged Aliance 3, World of Warcraft, HL2, Q4 i kontynuację Diablosów (cokolwiek to bedzie ;) ). Dooma olewam... po pierwsze na takim sprzęcie mi niepójdzie, po drugie niebardzo mi pasuje jego klimat... zobiaki itp. żygać mi sę chce jak patrze na te projekty (nie to ze są źle wykonane- wręcz przeciwnie, ale ich wygląd przypomina mi obiady w szkolnej stołówce), pozatym wolę fizykę gry taką jak jest w kłejach niż powolne łażenie które wybrali w dumie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 ze stalkera to widzialem jakies 2 filmiki. rozpierdzielaja. a ja tam sobie czekam na h&d2 i OF2 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Dla mnie premierą numer jeden będzie "UFO : AFTERMATCH". Oczywiście czekam też na takie tytuły jak Doom 3,HL2, Aquanox 3. Ciekawi mnie też co stworzą w swej nowej firmie po odejściu z Blizzarda Bill Roper, David Brevik i spółka - to może być skazane na wysoką grywalność. Ale nie wybiegając zbyt daleko w przyszłość to czekam na 21 sierpnia aby rzucić się do sklepu po dodatek do Neverwinter Nights. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1984 Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 1. HL2 - wiadomo; 2. Homeworld 2 - po prostu moc 3. Ufo: Aftermatch - powrót do przeszłości, po screenach smaka mi narobiło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 zabyło !!!! no własnie - jeszcze S.T.A.L.K.E.R. oblivion lost - to będzie czad, obydwa trailery są świetne,grafa, klimat (będzie mozna poszaleć ładą nivą) niestety słyszałem, że premiera przesunięta na przyszły rok (zobaczymy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Commandos 3: Destination Berlin - 26.09.2003 !! To będzie WYPASS !! Juz się nie moge doczekać - a dzisiaj jeszcze najnowszy filmik wyszedł !!! fakt commandos moja ulubiona gierka wlasnie jeszcze raz sobie commandosa 2 przechodze :D ale i tak jedynka byla najlepsza dwojka stala sie jakas taka zbyt prosta. Dokładam jeszcze swój głos :) mam tylko nadzieję, że nie spaprają gry (np. zbyt ją uposzczając). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 A ja z dreszczykim czekam na Final Fantasy XI na PC :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...