kucyk Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 ... no właśnie :? Odkąd moja sieć kablowa (UPC) wycofała z oferty (przynajmniej tak mi się wydaje) DSF nie mam gdzie oglądać obszernych skrótów z tej właśnie ligi. Czy ktoś może zna program na, którym takie skróty są emitowane (Cyfra+ odpada) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Niestety bedzie ciezko :/ W obecnym czasie gdy wsyzstko przejela praktycznie Cyfra obejzec pilke i jakiekolwiek skróty graniczy z cudem...Na laloli na DSF jest angielska no ale mowisz ze nei masz takze bedzie naprawde ciezko :/ Jeszce mozna wloska poogladac na raiuno czy raidue lige wloska ale angielska to naprawde ciezko :( a szkoda wielka szkoda/ Oczywiscie moge nie wiedziec o jakims kanale gdzie pokazuja Premiership i jak ktos wie to niech powie z mila checia bym poogladal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 No niestety, DSF już nie ma:/ Pozostają chyba tylko Eurogole na Eurosporcie, ale skróty tam są marne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 No niestety, DSF już nie ma:/ Pozostają chyba tylko Eurogole na Eurosporcie, ale skróty tam są marne... :cry: :cry: :cry: Jade dziś do wujka obejrzeć Liverpool-Chelsea, bo tak jak mówicie, na skróty nie mam co liczyć :cry: Chyba, że w teleexpresie... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...