nushi Opublikowano 3 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia (edytowane) Dzień dobry, wymieniam moją kartę 6600 i szukam czegoś na przeczekanie na 2-3 lata. Żeby nie było do tej pory ta karta była wystarczająca, mimo grania w 2k. Do 7500f. Budżet to 1400zł +-, ale wolałbym wydać jak najmniej. e/ ewentualnie po prostu RX 7600 i zaoszczędzić kasę na przyszłość. Wydaje mi się, że w tej cenie mogę wybierać maks między tymi kartami. Znalazłem Geforce ASUS RTX 5060 DUAL 8GB OC GDDR7 DLSS 4 na vist.eu za +-1270zł Czy Radeon RX 9060 XT GAMING OC 8G na amazonie za 1365zł Ale ciężko mi się zdecydować, ewentualnie szukam jakieś alternatywy godnej polecenia. Ewentualnie widzę teraz na x-kom jest w promocji INNO3D GeForce RTX 5060 Ti Twin X2 8GB GDDR7 DLSS4 za 1 469zł ale nie wiem czy warto dopłacić. Edytowane 3 Sierpnia przez nushi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 3 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia Oprócz dlss i mfg w niektórych grach wydajność będzie za mała aby się opłacało zmienić, takie moje zdanie Sprzedaj 6600 i dołóż chociaż do 5060 ti A najlepiej do 16gb lub czekaj na wersję super ale nie liczył bym na duży spadek cen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nushi Opublikowano 3 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 3 minutes ago, axsin302 said: Oprócz dlss i mfg w niektórych grach wydajność będzie za mała aby się opłacało zmienić, takie moje zdanie Sprzedaj 6600 i dołóż chociaż do 5060 ti A najlepiej do 16gb lub czekaj na wersję super ale nie liczył bym na duży spadek cen problem w tym, ze już oddałem starą kartę 😄 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 3 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia XD Podaj zasilacz i obudowę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nushi Opublikowano 3 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 5 minutes ago, axsin302 said: XD Podaj zasilacz i obudowę 650w, obudowy nie sprawdzę teraz, a co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 3 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia Zrób sobie research tych kart bo te najtańsze bez Underviltingu to silniki rakietowe Raczej bym się skłaniał do np najtańszego Palit gamingpro i ogólnie szukał raczej 3 wentylatorowej konstrukcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merqus4 Opublikowano 8 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia Może tak, w jakie gry zamierzasz grać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...