PoGo Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Pisalem juz an oprogramowanie ale sie nikt nie odezwal, zreszta z tego co wywnioskowalem z moich walk to wydaje mi sie ze przyczyna nie lezy w software'rze. Plik sie sciaga ale po czasie komp robi "pik" i wyskakuje status - błędny, kombinowalem, reinstalwoalem, robilem nwoe konfigi, rozne wersje. W koncu ktos mi polecil eMule plus. Zainsatlowalem, juz myslalem ze ok. Ale Komp znowu robi "pik" i plik sie wstrzymuje. Robie wznow i odrazu to samo, nie chce isc. To wyglada jakby nie mial miejsca na dysku a jest jeszcze 23GB ale dysk dziala bez zarzutu, filmy wszystkie dzialaja. Teraz zaczol HDD masakrycznie mielisc, zostawilem wlonczone to eMule O co chodzi ??? Napeno nie ejst to hash bo specjalnie udostepnilem jeden film. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Ej no ludzie, pomozcie mi. Nie moge nic zassac! A walcze z tym chyba 4dni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBUS00 Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Ej no ludzie, pomozcie mi. Nie moge nic zassac! A walcze z tym chyba 4dni Moze dysk sie grzeje? Inne sieci P2P chodza bez problemu? Sprobuj jeszcze sciagnac cos oryginalnym eDonkeyem i zobacz co sie stnaie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Napisz po polsku. Co to znaczy pik, status czego? Co znaczy, że plik się zatrzymuje?? Dysk sprawdzałeś scandiskiem, defragmentowałeś? Tak czy inaczej google i archiwum alt.pl.edonkey2000. BTW. Opis rodem z dowcipów "dzwoni user do admina" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 "pik" to znaczy "pik" ze stacji :), taki dzwiek a plik sie po prostu wywala, jak wskakuje status bledny to nic nie moge z nim zrobic poza skasowaniem w eMule plus jest mala roznica bo sie pauzuje sam ale dalej i tak nie rusza a hdd po restarcie eMule z walnietym plikiem w temp dostaje starsznej zadyszki, muli caly system i eMule przesatje odpowiadac Mialem problem przy kopjowaniu na ta partycje z filammiu i mp3 ( kopjowalem ze starego dysku fat32 na ten nowy w NTFS wszystkie filmy dostaly blad crc, polowa mp3 chyba ma ten sam problem- leci chwile i zawisa winamp, pomaga tylko alt+ctrl+del), moze to jest powiozane? Bo teraz zmienilem partycje z temp files i sciagnelo sie 60mb bezawaryjnie. Myslicie ze wymaga ta partycja formatowania? Choc ostatnio skopjowane pliki z dysku kumpla chodza bezawaryjnie (on tez ma ntfs). Nie wiem, bo nie mialem nigdy ntfs i nie mam pojecia czy sa jakies dziwne problemy przy spotkaniu z fatem. No dysk chyba sie nie sypie, bo zadnych innych problemow znim nie mam, filmy, gry wszystko sie aldnie laduje i smiga (hdd jest nówka). aha wawelski chodzi mi ofkorz o status downloadowanego pliku w eMule zamiast download albo wait mam po prostu error sprawdzalem dysk scandsikiem, zrobil swoje (jakos inaczej sprawdza ten ntfs:P) ale zadne errory nie wyskoczyly sprobuje go jeszcze defragemntowac, mzoe mu sie odmieni uzywalem tez disk doctora ale tez w sumie nic nie znalazl, w ogole to cale norton works jakies takie nijakie :] xp pro chyba sobie bez tego poradzi bylem tez na donkey.outs.pl asle jak na razie mi nie pomogli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelek Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 U mnie kopiowanie idze bez problemowo z NTFS na Fat32 i odwrotnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...