Puffy Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Musze kupić coś dla mojej siostry bo oczywiście zachciało się jej komputera...... ojejku cieżki mój los i chce was zapytać o fachową wypowiedz co będzie lepsze Komputer z Celeronem 400Mhz czy Pentium II 350mhz do tego oba mają 64mb ram , karta grafiki 4mb agp Ati dyski 3.2 Gb Nie wiem jakie płyty. Poradzcie co będzie lepsze do jakichś programów czy tam gierek prostszych i co najważniejsze na czym lepiej będzie chodziły filmy Divx i DVD. Nie chce sam sie wypowiadać bo nie chce sugerować.Prosze o wypowiedz z czystym sumieniem:) Co lepiej się da podkręcić.? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Dysk zdecydowanie za mały (3,2 GB). Ale procesor przydałby sie lepszy, moze jakiego durnia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Dureń i dysk np. 6GB ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...