GARFIELDD Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu Witam. Zanim zacznę opisywać tym razem bardzo dokładnie, ze szczegółami mój problem chcę powiedzieć, że już kiedyś pisałem ten temat, ale z mniejszą ilością szczegółów, więc proszę go nie łączyć. Opis problemu: Od pewnego czasu mam problem z wyłączaniem się nagle komputera podczas grania np. w CS2 (zaznaczam, że nigdy nie dzieję się to np. przy przeglądaniu przeglądarki / oglądaniu youtube / pisaniu z kimś / słuchaniu muzyki, etc.). Nie jest to zwykłe wyłączanie się komputera, bo najpierw gasi się ekran (jest ciemny), ale przez chwilę widzę myszkę, a później już nic (jeżeli w tle leci mi muzyka, to ona jeszcze leci z 30 sekund, a później się zacina). Dodatkowo sprawdziłem sobie jakieś błędy windows i akurat właśnie koło ostatniego wyłączenia się komputera były takie błędy: (Będzie przenośnik do strony imgur). Błędy: (do błędów wchodzę poprzez win + r i komendę: eventvwr.msc). https://imgur.com/a/RZIa3F5 Później są lekkie problemy jak przytrzymam przycisk zasilania i znów włącze, to np. monitor czasem ma brak zasilania, itd - ale włącza się. Chcę dodać, że używam listwy zasilającej =https://allegro.pl/oferta/listwa-zasilajaca-przedluzacz-scienny-2500w-z-qc3-0-3x-usb-2x-ac-1x-usb-c- Może to tego wina? Ona jest za słaba czy co? (Mam do niej komputer podłączony + monitor)? Temperatury mam w normie. Bardzo proszę o pomoc, mogę i wchodzić do biosa i pokazywać inne rzeczy - wszystko o co ktoś mnie poprosi - chcę tego się pozbyć. Może to wina braku pasty gpu / cpu? Choć mam komputer lekko ponad roku, ale często mi chodzi np. po 9h dziennie. Sterowniki karty graficznej są zaaktualizowane. Nie jest to wina CS2 na moim PC, ponieważ raz w innej bardzo mało wymagającej grze też tak miałem, więc po prostu chodzi o gry. CENA: Jeżeli ktoś naprawdę pomoże, to najprawdopodobniej nagrodzę go nagrodą pieniężną, bo mam tego dosyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu Witam nie wiem czy wiesz ale pomoc zdalna ma swoje ograniczenia , a patrząc na opis problemu no to nie wiem czy nie lepiej było by aby PC trafił do serwisu , lub osoby zajmujące sie takimi tematami . opisując problem , nie rozpisałeś konfiguracji PC , procesor , płyta główna producent model , pamięć operacyjna , dysk/dyski , karta graficzna , zasilacz , monitor + sposób podłączenia DP czy HDMI , system operacyjny + Numer kompilacji systemu ? 2 godziny temu, GARFIELDD napisał(a): CENA: Jeżeli ktoś naprawdę pomoże, to najprawdopodobniej nagrodzę go nagrodą pieniężną, bo mam tego dosyć. Forum jest od tego aby sie dzielić wiedza a nie oczekiwać zapłaty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...