KRECIO Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Czy ktos moze mi podac jakies stronki z modami?? I czy po modzie duzo wiecej wyciagne z procka? DURON 850@1000(6X166) przy napieciu 1.7V o ile zwiekszy mi napiecie MOD? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 po pierwsze jaka masz plyte główna !!!!!!! po drugie standardowo powinienes miec regulacje do 1.85 V ... o ile masz regulacje!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Moj D850 na 1,85V i TitanieD5TB na 1160 chodzi. A na wodzie chodzil na 1213. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Moja plytka to MSI KT3ULTRA a regulacje napiecia mam tylko do 1.7V nie wiedziec czemu :( ponos ta plytka pozwala tylko na podniesienie napiecia o 0.1V dla kazdego proca! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 DLACZEGO NIC NIE PISZECIE!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Bo to po postu głupi pomysł. Wystarczy w odpowiedni sposób zamalować mostki L7 i tak możesz otrzymać napięcie do 1,85(max).więc w twoim przypadku vmod jest zbędny.Vmod ma zastosowanie wtedy (przy amd) gdy chcesz mieć napięcie większe niż 1,85. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Dzieki za przypomnienie :roll: zapomnialem o takim czyms! Moze znasz adres stronki z opisem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalB Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 zarejestruj się na forum www.overclockers.com ,sam szukałem przez parę miesięcy w polsce moda do mojego solteka ale nikt nic o tym nie wiedział ,tam po 3 dniach się dowiedziałem pod linkiem http://forum.oc-forums.com/vb/showthread.p...?threadid=44195 najlepiej zapytaj doctora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...