Lasquens Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Tak, jest to racja po czesci, bo w pozniejszym wieku, kosci sobie za bardzo nie uzyja z mleka. Ale mimo wszystko bezwzglednie alezy utrzymywac odpowiednie stezenie Ca we krwi w kazdym wieku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Lasquens: dzięki :) Studiujesz medycynie pewnie co? :) Albo przymierzasz sie do tego.. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasquens Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Przymierzam sie przymierzam .... a jak o tym pomysle to juz sie boje :P. Jest to cos wspanialego, ale malo czasu zostanie na kompa, bo trza bedzie kuc i kuc. A jezeli juz to nie mam zamiaru byc konowalem, dlatego troche cierpie. Lipa jeszcze jest taka ze przymierzam sie do zabiegowki (chirurgia, a marzy mi sie neurochirurgia :roll: ) a nie mam wogole zadnych znajomosci w rodzinie. Bede pionierem w mojej rodzinie jezeli chodzi o wyksdztalcenie. Cale szczescie ze mam jeszcze dwa lata (dopiero skonczylem pierwsza klase lo). Jutro cos jeszcze skrobne. Dijkstra chyba skonczyl psychologie. Musze go zapytac jak ciezko bylo. Jutro moze cos jeszcze skrobne o tym wapnie we krwi i czemu mamy kosci z wapnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Mleka dużo się powinno pić tak do 21 roku życia, a potem szklaneczkę dziennie nie zaszkodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...