tyr83 Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2021 W dniu 3.07.2021 o 19:17, Pawel2040 napisał: Nie wiem, plus jest taki ze masz te 2x8gb , minus wiadomo pare fpsow w grach czy tam wolniej w programach.Rozumiem ze plyta po gwarancji? Moze ktos z asusa by cos pomogl - jak byly takie cyrki z taka czy inna konfiguracja to cos wiedza na pewno. pare fps mniej 2133 vs 3600? W grach gdzie procesor ma duze znaczenie jak i speed pamieci to moze byc 30%+ fps mniej o ile gpu nie ogranicza 😉 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 9 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2021 (edytowane) Właśnie złożyłem wszystko do kupy i śmiga jak nóż po masełku. Jednak na 3600 mi narazie nie bangla. Nie wiem czy warto aż tak popuszczać timingi dla zegarka. CL 20 to nie za dużo? Jeśli ważniejsze taktowanie od timingów, to które jeszcze warto poluźnić? Edytowane 9 Lipca 2021 przez SzczYpior_n1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...