zuzel Opublikowano wczoraj o 14:09 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 14:09 Witam wszystkich serdecznie, chciałbym kupić komputer do gier głównie do CS go. Budżet ok 4 tyś , pytanie czy za 3 tyś można zagrać w CS go ? Czy lepiej dołożyć i kupić coś konkretnego za 4 tyś? Z góry dziękuję za pomoc, części oczywiście nowe nie chcę używanych. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano wczoraj o 16:09 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 16:09 Za 3000 nic sensownego nie złożysz. Za 4050 na AM5 z 7500F I RX 9060 XT w wersji 16GB VRAM. https://proline.pl/koszyk/45807f98 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merqus4 Opublikowano 15 godzin temu Zgłoś Opublikowano 15 godzin temu Dikson ci dobry zestaw skomponował, masz w nim możliwość upgrade na przyszłość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuzel Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Opublikowano 13 godzin temu (edytowane) 17 godzin temu, Dikson napisał(a): Za 3000 nic sensownego nie złożysz. Za 4050 na AM5 z 7500F I RX 9060 XT w wersji 16GB VRAM. https://proline.pl/koszyk/45807f98 Generalne komputer kupię na system ratalny więc jeśli trzeba dołożyć coś do tego 4050 to możemy dołożyć, bo jedna czy dwie raty więcej to i tak tego nie odczuje, zróbmy tak po prostu żeby było spoko, a ta płyta główna ma wifi ? Bo możliwe że komputer w przyszłości będzie w miejscu innym niż ruter. Dziękuję ci za pomoc Karta NVIDIA wypada gorzej niż radeon czy nie ma nic sensownego? Edytowane 12 godzin temu przez zuzel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuzel Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Opublikowano 13 godzin temu 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 11 godzin temu Zgłoś Opublikowano 11 godzin temu Tak, płyta ma wbudowane wifi I BT. W cenie tego 9060 XT 16GB jest tylko 5060TI 8GB a to trochę mało do nowych gier stąd lepszym wyborem będzie Radeon. 5060TI w wersji 16GB to huz jest 2000 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuzel Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 9 godzin temu, Dikson napisał(a): Tak, płyta ma wbudowane wifi I BT. W cenie tego 9060 XT 16GB jest tylko 5060TI 8GB a to trochę mało do nowych gier stąd lepszym wyborem będzie Radeon. 5060TI w wersji 16GB to huz jest 2000 zł To zamawiam czy zmieniamy jakiś komponent na coś lepszego/droższego? Np. AMD Ryzen 5 7600 Edytowane 1 godzinę temu przez zuzel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funi Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Chcesz nowe, ja bym wziął lepsze. Do monitora z 1440p to 12Gb tam starczy nawet do cyberpunka. Mam 4070 i myślę że starczy na długo. Wkurzyłem się na samego siebie że mi używka całą jednostka z allegro po miesiącu padła i sam kupiłem nową jednostkę na raty. Teraz to dobra jednostka, dobrej marki. Z półtora roku temu brana ze zestawów polecanych na ppc, płyta niezawodna do tej pory tylko trochę się cykam wymieniać pastę mimo że mam już wszystko gotowe. Tak bierz lepszą kartę. Ale i tak decyzja należy do ciebie. Edytowane 1 godzinę temu przez funi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...