esem Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Ja mam od ponad 2 miesięcy ep-8rda3 rev.2,0. Ma aktywne chłodzenie na NB, pasywne na SB. Informacje nt które płyty Epoxa są jeszcze w produkcji można wyciągnąć z niemiecko języcznej wersji www.epox.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Co do firmy PROLINE....taki z niej dystrybutor jak ze mnie rolnik. Firma ta jest małym odłamem utrzymująca się dzięki firmie ACTION. Jeżeli twierdzą że są dystrybutorem to dlaczego nie mają tego w cenniku ? W sierpniu skończyłem dwu letni okres pracy z centrali Pronoxu, znam całą strukturę i osoby ktore zamawiają Epoxa bezposrednio od żółtych. Płyty 8RDA+ są produkowane, i jeszcze jakiś czas będą - właśnie są w dostawach Pronoxu, w sumie 300szt. modelu 8RDA+. Wystarczył jeden telefon aby się tego dowiedzieć, temamt mnie nie interesował ale z tym PROLINE'M i dystrybucją to naprawde jakaś straszna sciema. Kompetentna osoba sprawdziła mi nawet czy coś kupują w Pronoxie i za ile - dystrybutor ktory ma zakaz kupowania w Pronoxie nawet za gotówkę ??? Bez komentarza. pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...