mostom Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Czy można zniszczyć kartę grafiki odrywając oryginalny radiator ? Chciałem podmienić radiator na lepsiejszy i po oderwaniu go pojawiły mi się na ekranie krzaczki. Przykleiłem spowrotem stary i do serwisu poszła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 moze ten "leprzy" radiator niemial solidnego mocowania, a moze caly niedolegal do gpu.. jak ja zmienialem na swoim radku 8500, to po 1 ustawilem domyslne ustawienia dla gpu, niestety krzaki nawet w windowsie sie pojawily, szybko wylocznylem kompa, poprawilem mocowanie radiatorka, tak zeby dociskal naprawde mocno i teraz dziala wszytko wysmienicie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 moze ten "leprzy" radiator niemial solidnego mocowania, a moze caly niedolegal do gpu..Chyba raczej nie - bo karta działa - tylko krzaki się pojawiają ale w tle widać że coś leci. Więc GPU chyba cały. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 moze ten "leprzy" radiator niemial solidnego mocowania, a moze caly niedolegal do gpu..Chyba raczej nie - bo karta działa - tylko krzaki się pojawiają ale w tle widać że coś leci. Więc GPU chyba cały.RS chodzilo o to ze jesli radiator nie dolega dobrze do rdzenia to nie odprowadza dobrze ciepła i karta sie przegrzewa, stad te krzaki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 mostom napisał: RS napisał: moze ten "leprzy" radiator niemial solidnego mocowania, a moze caly niedolegal do gpu.. Chyba raczej nie - bo karta działa - tylko krzaki się pojawiają ale w tle widać że coś leci. Więc GPU chyba cały. RS chodzilo o to ze jesli radiator nie dolega dobrze do rdzenia to nie odprowadza dobrze ciepła i karta sie przegrzewa, stad te krzaki. potwierdzam - mialem to samo u siebie.. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Krzaki to raczej wyskakują zwykle z winy amięci jakby gpu się przegrzewał to by karta robiła zwis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...