virtuomaniak Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Wiatm, jestem nowym urzytkownikiem i nie jestem pewien czy to ten dzial :) Otoz chcialbym postawic na swoim komputerze serwer pocztowy, tyle ze nie bardzo sie na tym znam. Wiem ze do postawienia serwera bedzie potrzebny program Mercury/32 :) (tak pisalo w komputer swiat eksper 1/2003 stary :P ) Ale tam podczas instalki pisze o podanie juz domeny, i pisza ze opisali jak to zrobic w poprzednim numerze a ja go nie mam :( Uslyszalem od prau osob ze trzeba stworzyc swoj serwer DNS ale nic nie rozumiem. Prosilbym o pomoc. Nie wiem czy cos z tego zrozumieliscie :) jesli nie to moge inaczej wytlumaczyc :D (sam jeszcze nie wiem jak :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Prawdopodobnie wystarczy podać hosta podpiętego pod twoje ip. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Prawdopodobnie wystarczy podać hosta podpiętego pod twoje ip.Hmm szczerze mowiac nic mi to nie mowi, w tych serverach jestem zielony i nic nie wiem :) wiec jak mozna to chcialbym dokladne szczegoly :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...