wrobsipl Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Cześć mam problem z siecią chcieliśmy z kumplem pograć sobie w coś po sieci naprzykład quake arena no ale niewiemy jak to wszystko porobić. wW quake w zakładce sieć nie widzi mi serwera czy to znaczy że musze mieć sieć typu serwer kliient czy ktoś mógłby mi to opisać jak to funkcjonuje bardzo prosze o pomoc. Niewiem może to wina konfiguracji kart bo zainstalowane są napewno dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Podaj jaki system, najpepiej żeby obydwa kompy byłyu pod tym samym OS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobsipl Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 obydwa kompy chodzą na win me komp1 to 2.0 xp 80 gb płyta gigabyte kt400 + raltek sieciówki są takie komp2 to 1.2 du 30 gb płyta gigabyte kt333 + raltek sieciówki są takie same Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 W konsoli: connect <ip_kumpla>. Powinno zadziałać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobsipl Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 w konsoli ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 NMP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobsipl Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 człowieku ja aż tak się nieznam na skrutach można jasniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Wciśnij w quake'u tyldę. NMP = nie mam pytań. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Podaj jaki system, najpepiej żeby obydwa kompy byłyu pod tym samym OSco to ma do rzeczy jaki os ? jesli macie firewalla jakiegos to proponuje otworzyc domyslny port (27960) musicie miec ta sama wersje q3.(point.release) a potem tak jak napisal paranoik tylda --> connect (ip) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...