Zulik Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Czesc sorki, ile jest rodzajow MX-400 ?? bo ja zgupialem Brat kupil takiego zielonego z samym radiatorem i z 4 kosciami pamieci i ma w 3dMarku2001SE 1300 !! klatek !! cos ktos wie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 rozumiem że chodzi Ci o Gforce2 MX400 A co mu RivaTuner pokazuje np. w Graphic subsystem diagnostic raport memory bus: 128-bit czy 64bity i jakie taktowanie? czas dostępu na pamięciach? i jak była testowana w 3dmarku? na pewno w trybie DEFAULTS? czyli: -1024x768; 32bit kolor -AA wyłączony -framebuffer - double -texture format - compreset -Z-bufor - 24 bit -hardware H&L Moja karta chłodzona tylko pasywnie Zalmanem ZM80A-HP (pamięci bez radiatorów) reszta parametrów jak w podpisie, masz tam też compara do strony 3dmarka wynik 3257 punktów co jak na GF-2MX nie jest wynikiem złym :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulik Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT07GDR to jest ta ! ale w 100% sie ze zdjeciem nie zgadza ! ta Brata wyglada jak MX-200 z tego linku (chodzi o ulozenie kosci) http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT07LCR c h u je wyr u chaly ? czy jaka cholera ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 ale masz problem. sprawdz jakims znanym programem np. Riva TUner i bedziesz wiedzail jaka to Karta, ja mam MX 400 128Bit memory i moja jest pomaranczowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 to tez zalerzy od producenta karty, sa te same parametry ale inne wyniki w 3dmarku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Co do ilości typów MX400 to są da 128bit i 64 bit. Nie wchodze tutaj w taktowanie bo tych jest tylu co producentów. Taka karta powinna wyciągać coś koło 3000 pkt w 3dM2k1se. Jedna sprawa jakie masz statery i czy po wymianie karyty zakładałeś od nowa system ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulik Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 ja mam 128bitowa i moja wyciaga 2946 w 3dMarku a brata wlasnie sprawdzilem i sie okazalo 64 Bitowa !! i on ma w 3d Marku 1300 :(( to tera zpytanie - za ile by to mogl na allegro sprzedac ?? 75 zl ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...