tomasir Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 POdobno nie ma wciąż na rynku kyro2se a ja znalazłem je w niemieckim cenniku. GRHE4800TB HERCULES 3D Prophet 4800 bulk (TV,KYRO2SE, 64MB SDR) 144.90 GRHE4800TR HERCULES 3D Prophet 4800 retail (TV,KYRO2SE, 64MB SDR) 164.90 a tu macie linka: http://www.vds.at/shop/price_list.php?ALAR...e93e7728df4b5c4 Choć w sumie mogę się mylić. A tak poza tym to gdzie w Krakowie dostać tanio Kyro2 najlepiej Herculesa(może też być jupitera).A może ktoś z was ma takowe do sprzedania... Znalazłem też w kilku innych cennikach więc to chyba prawda (a może znów jestem opóźniony):D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 degqwhjbgfiweonfpiw3nefjownm sdram????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Możesz wyjaśnić mi o co ci chodz??? Bo któryś z nas jest chyba głupi a coś mi się zdaje że nie ja :? Starałem się zrozumieć twój tok myślenia.Więc jeśli ci chodzi o sdr to zauważ że wszystkie kyro były na sdr i jakoś im to nie przeszkadzało! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 sorry, nie chcialem cie urazic :) po prostu dziwie sie, ze w dzisiaj szych czasach robi sie jeszcze uklady na sdr, no nie liczac mx 420, ale k2 jest flagowym ukladem prodookoojacej go firmy, stad moje zdziwienie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...