Skocz do zawartości
marco88

Prince of Persia Sands of Time Remake.

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, tyle lat czekania na nową wersję PoP a tu taki psikus, osobiście jestem wkurw***u na Ubisoft za za porzucenie księcia na rzecz assasynow, przez to nigdy do nich się nie przekonałem, jak myślicie, będzie wyciek materiałów? Jako fan chciałbym zobaczyć co im się tam tak nie podobalo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę że Ubisoft nie anulował tej gry bo coś w niej się im nie podobało, tylko chcą restrukturyzować firmę by każdy oddział mógł się skupić na jakości w swoim gatunku. Czy to coś pomoże? Kto wie. Tylko szkoda że dzięki ich zachciankom reorganizacji to wszystko poszło się j----.

https://www.purepc.pl/prince-of-persia-sands-of-time-remake-anulowany-przesuniecia-zamkniecia-ubisoft

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie w tym jest największy problem, że jestem naprawdę starszym już graczem, i jedyna praktycznie gra na jaką czekałem to był właśnie pop, szkoda że w taki sposób zakończyli 6 letni okres deweloperski, mam nadzieję że jeszcze dane mi będzie zobaczyć coś z tej serii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patrząc na materiały które pojawiają się praktycznie codziennie, wątpię w to aby ubi było w stanie coś sensownego sklecić z popa, już nie mówiąc o rewelacyjnym

Pop Redemption

Pop Prodigy

Dwie anulowane gry z franczyzny które wyglądały naprawdę rewelacyjnie...

Btw, jeśli ktoś jest zainteresowany jest petycja o remake jeśli ktoś jest zainteresowany

https://www.change.org/p/ubisoft-release-prince-of-persia-the-sands-of-time-remake-saveprinceofpersia?recruited_by_id=492ab7c0-fd51-11f0-b13a-9b82e0809de1&utm_source=share_petition&utm_campaign=psf_promote_or_share&utm_term=share_petition&utm_medium=copylink

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 22.01.2026 o 11:01, BlackWhite46 napisał(a):

Myślę że Ubisoft nie anulował tej gry bo coś w niej się im nie podobało, tylko chcą restrukturyzować firmę by każdy oddział mógł się skupić na jakości w swoim gatunku. Czy to coś pomoże? Kto wie. Tylko szkoda że dzięki ich zachciankom reorganizacji to wszystko poszło się j----. 

Ja również skłaniam się ku opinii, że nie chodzi tylko o samą grę, ale o to, że Ubisoft próbuje obecnie przeformatować całą firmę. Być może naprawdę chcą, aby każda studio skupiło się na swoim gatunku i podniosło jakość, ale dla fanów wygląda to bolesnie.

Edytowane przez Uncin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi