Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Prolink Gf2 Ti ULTRA będzie w tym momencie najlepszym rozwiązaniem. Cena niska, lecz firma znowu też nie jest rewelacyjna  :roll:

Mam GF2 Ti Prolink Max O/C bez przerobek chlodzenia 286/465

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stary za chiny nie daj się namówić na Prolinka, robię już trochę w tym fachu więc wiem. Osobiście miałem Prolinka GF2 Ti Ultra, który zawieszając mi kompa wreszcie padł po ok 3 tygodniach. W firmie Action bez szemrania wydali mi korektę faORT: ORT: ORT: ktury, a ja cały szczęśliwy kupiłem sobie właśnie kartę ATI 7500. Powiem tylko tyle, jakość wyświetlanego obrazu bez porównania lepsza, a wynik w 3D Marku o ponad 200 pkt. lepszy niż GF2, pomijam już fakt, że jedna scena z 3D Marka na GF2 nie wyświetla się wogóle. No i oczywiście overlock na takiej karcie o niebo lepszy niż na Prolinku, który ledwo sam ciągnie wyżyłowane jak na niego wartości /mówię o podkręcaniu bez dodatkowego chłodzenia/. Fanów i zakapiorów karty Prolink GF2 Ti Ultra i tym podobnych zapraszam na stronkę do porównania, może zmienią zdanie :) - acha ATI wyświetla obraz na dwóch monitorach no i ma TV. Co do cen, to z tego co mi wiadomo w Action wynosi ona:

MINT ATI 7500 64MB DDR TV+DVI - 249,00 + Vat

Kart GF2 Ultra z Prolinka już nawet nie mają w ofercie zostały same MX :)

a oto link:

http://www.in4.pl/recenzje/r7500/index.htm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yedno Ci poffiem DUNAJ...

... NiE $%$$#$# BZDOOR !!! GF2Ti yest lepshe od RADEONa 7,5k !!!

a ze miales PH i trafiles na zvalonego PROLiNKa ... no to Tvoye nieszczescie : PPP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]yedno Ci poffiem DUNAJ...

... NiE P#$%#$ BZDOOR !!! GF2Ti yest lepshe od RADEONa 7,5k !!!

a ze miales PH i trafiles na zvalonego PROLiNKa ... no to Tvoye nieszczescie : PPP

zgadzam sie z toba, tylko co to za belkot ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... NiE P%$#$#$# BZDOOR !!! GF2Ti yest lepshe od RADEONa 7,5k !!!

powiem tak, jak zależy ci tylko i wyłącznie na wydajności to weź prolinka(ja go mam), ale reszta w Ati jednak jest lepsza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... NiE $%$$#$# BZDOOR !!! GF2Ti yest lepshe od RADEONa 7,5k !!!

8O Pierwsze slysze ze R7500 jest gorszy od GF2Ti!

No chyba ze liczysz punkty w 3DMarku... :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za rady chyba wezme tego Radeona troche lepsza wydajność no i jakość obrazu według testów . Bo na GF3Ti200 mnie nie stać!! a szkoda!! 8)

Nie pozalujesz. Tylko ku oryginalnego ewentualnie Herculesa lub GigaByta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miło mi, że są jeszcze rozsądni ludzie na tym forum,- co do oryginalności ATI macie rację, ale np. karta Mint identyczna jak z podanego przeze mnie testu jest firmowym produktem ATI, która poprostu odsprzedaje wyprodukowane przez siebie karty innym producentom nawet na karcie jest widoczny napis ATI TECHNOLOGIES czy coś takiego, a to oznacza, że karta jest produkowana przez ATI. Owszem ma nieco niższe taktowanie rdzenia bo nie 290 a 270 ale co z tego jak używając edytora biosu można tą wartość na stałe zmienić /lub w programikach typu ''Rage 3D Tweak'', ja swojego MINTa ustawiłem w biosie na odpowiednio:

Core - 295

Memory - 490

i jadę już na tych ustawieniach od ponad pół roku bez żadnego dodatkowego chłodzenia /a wiem, że mógłbym jeszcze poszaleć/ zero problemów. Jako oryginał mogę spokojnie polecić Ci tego Minta, ale na resztę firm zwracaj uwagę,- Herkules też jest podobno spoko /ma szwagier/ POZDRAWIAM i udanych zakupów :)

Całą zapienioną resztę NVidowców zapraszam na załączony wcześniej link,

bo pewnie nie widzieli porównania z ''szalonej'' ATI z ''upośledzoną'' GF2 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...