Skocz do zawartości
Asymilat

Zakup nowego komputera. Pomoc serwisu w zakupie i złożeniu.

Rekomendowane odpowiedzi

Obiecałem synowi, że dostanie mój komputer (dosyć mocna jednostka złożona 2 lata temu AMD 7 7800 i 4080 Super), a ja złożę sobie coś nowego.

Mam zaprzyjaźniony serwis komputerowy, który zaproponował mi zakup takiego sprzętu. Oni wszystko zamawiają, składają, cable management, stawiają system etc.

Moglibyście rzucić okiem na te podzespoły i ceny, czy to się trzyma kupy? Tak jak wspomniałem - to zaprzyjaźniony serwis, więc nie mam problemu z zapłaceniem paru zł więcej niż rynkowo, do tego do cen jest już wliczona ich usługa.

komp.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 godzin temu, Asymilat napisał(a):

Moglibyście rzucić okiem na te podzespoły i ceny, czy to się trzyma kupy? Tak jak wspomniałem - to zaprzyjaźniony serwis, więc nie mam problemu z zapłaceniem paru zł więcej niż rynkowo, do tego do cen jest już wliczona ich usługa.

Nie trzyma się, przyjaźń swoje kosztuje ...

800 zł taniej https://proline.pl/l/59d27dbf

Nowszy i mocniejszy procesor, lepsza płyta na Z890, wydajniejsze AIO, karta z lepszym chłodzeniem, lepsze pamięci z RGB, lepiej wykonana obudowa jak i same wentyle, te w Modecom do wyrzucenia, lepszy jakościowo i nowszy zasilacz już ATX 3.1.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi