mat_zab Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Mam takie pamieci jak wyżej no i po przeczytaniu na Fraziepc testu troche sie zdziwiłem wylukałem ze takie pamięci tez 333 tylko ze Elixiry mają zerową podkręcalnośc i boje sie zeby z moimi nie było tak samo ma moze ktos takie pamięci jak ja z takimi kościami i moze powiedziec na ile mu idą bo ja w tym momęcie nie mam na czym ich przetestować bo nie mam płyty i działam na Celeronie 366 :twisted: i nie wiem czy je mam wymienić czy nie trzeba. Z góry Thxxxxxxxxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 BYŁO :!: Ale spoko M-tec kręci sie lepiej niż elixir. Pozdro. i poszukaj o tym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 słyszałem ze M-tec TwinMosy to dobre ramy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swt Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 dlaczego ma być tak samo?? przecież twoje to M.TEC to co innego niż Elixir. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Mteci to calkiem cosik innego niz Elixiry,beda sie krecic tak jak trzeba :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 to dobre pamieci naywaja sie TwinMos bez (e) ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...