copycd Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 a i Frontsite bedzie :D - slyszeliscie "bog stworzyl szatana" ? zajeb.. :D choc najbardziej czekam nie na ironow a na KATa. Romek da czadu :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 slyszalem Frontside rok temu na Mysticu i nie podobal mi sie... ja chce uslyszec Edguy na zywo!! Tobias Sammet jest ponoc zayebisty! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 jedzie ktos z lodzi?? ja sam chce jechac i chetnie sie do jakiejs ekipy podepne; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 :arrow: Mystic juz dzisiaj!!! pociag mam za 3h. do zobaczenia w Hali Ludowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 :arrow: wrocilem z koncertu wczoraj rano ok. 6:30. kto nie byl na koncercie - niech zaluje. piekne widowisko w wykonaniu Maiden'ow. jeden z lepszych (kto wie - moze i najlepszych) koncertow Maiden'ow jaki widzialem na zywo. organizacja koncertu (np. wpuszczanie do hali, szatnia, wpuszczanie na sekotr) pozostawia duzo do zyczenia. z tego powodu jestem bardzo niezadowolony z parcy organizatorow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 zwalona praca organizatorow to normalka. w spodku w czerwcu bylo to samo. dwoch moich kumpli bylo na tym koncercie. wrocili cholernie zadowoleni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 ehh a ja musiałem odrabiać laborke :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 kurde przez ociaganie sie przy drzwiach stracilem pol Kata, czyli dobze ze Edguya nie bylo :( ale koncert zajebisty!! nogi jeszcze mi smierdza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 kumpel byl pod sama scena :( ja niestety.....z braku fundzuszy nie pojechalem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...