Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 ja tam lubie seagate'y w zycu mialem 3 (medalist 3,2gbbIV 40gbbIV40gb) i jedna z tych barak mi sie popsula ale dali mi druga mam 2lata gwarancji i jest spox a z ta pierwsza baraka dostalem nawet cd z roznymi fajnymi zeczami :D a probowales ustawic to tak zeby bios sam wykryl ze on jest master (cable select czy jakos tak) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikolajek Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Jeszcze widzę że na tym tle Maxtor jakoś wmiarę jako tako trzyma jakość bo jakoś stosunkowo najmniej znalazem w sieci lamentów i płaczu na temat dysków DiamondMAX plus i mimo że daje na 80 tylko rok albo 2 gwarancji to widzę że niejdnokrotnie jest to lepsze niż 3 lata innego producenta. Jestem posiadaczem Maxtora DiamonMAX 9 - 120GB i on ma 3 latka gwarancji producenta... Przy okazji - polecam tego twardziela - cichutki, slychac go tylko wtedy jak kopiuje b.duze ilosci malych pikow (pow. 1GB). No i bardzo szybki - 7200 obr. i 8MB cache robi swoje !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...