Marcin_gps Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Jesli lubicie takie filmy to napiszcie jakies tytuly. Chetnie zobacze. Moje propozycje: - Eraserhead (Głowa do wycierania) - debiut Lyncha - Zaginiona Autostrada - Mulholland Drive - Pi - Czas Apokalipsy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Podziemny Krąg moim zdaniem b.dobry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Podziemny Krąg moim zdaniem b.dobry Dzisiaj ogladalem :P Wypas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Brazil - zakrecony troche, ale juz nie pamietam bo dawno widzialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Dodam jeszcze Feardotcom moze nie taki zagmatwany ale mi sie podobal :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Mullholad drive Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Feardotcom ja taam nic zagmatwanego nie wauważyłe, ale dziwi mnie że nikt do tej pory nie wsponiał o Matrixie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exeqtor Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 a Memento :) to jest dopiero zakręcony film no i Matrix Reloaded :P przynajmniej do czasu emisji Revolutions ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Exeqtor ma racje. Sam chcialem to napisac. Ogladalem niedawno i film jest swietny (szczegolnie jesli chodzi o sposob przedstawienia wydarzen). Goraco polecam. BTW wg. imdb.com film jest na 14 miejscu najlspszych filmow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Krąg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Memento ------- po raz 2 :)::) taki zakrecony film ze... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eses. Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Irreversible. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Kurde ... widzialem tak zakrecony film ze lecial od konca ;P musze se przypomniec jak sie nazywal ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Memento ... niezaprzeczalnie. Film od tylu ... to jest zakrecone :wink: No i troszke zakrecony byl Fanatyk - bardzo dobra produkcja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 taaa memeno wypas film chyba ze 3razy ogladalem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Mullholad driveswietny film lecz trudno rozgryzc fabule jego :) ale wawarty ogladniecia niedawno na C+ lecial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Jakie dziury ... !! Memento to chyba nie byl ... nie pamietam zebym go ogladal ... musze sie przejsc do kumpla bo jak piszecie ze 3 razy ogladacie to cos w tym musi byc ... A tamtem film byl jakos tak: Gosciu (mafia) meksykanin jakas inna mafia porwala jego zone dzieci on wlecial wszystkich pozabijal i potem sie msci ... koles udaje kulawego ... na koncu na policji (tzn na poczatku ;P) wymysla taka historyjke na poczekaniu co mnie rozjebalo i ucieka gdzies daleko No nie pamietam juz jak sie to nazywalo zara przetrzase cale archiwum film.wp.pl ;) zajebisty byl ten film jak wiecie jak sie mogl nazywac to napiszcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 "The Game" z M.Douglasem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eses. Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Irreversible(Nieodwracalnie) leci też od końca. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metheor Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Akira Twin Peaks :twisted: Odyseja Kosmiczna 2001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 sekcja 8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Vanilla Sky - niezły i zagmatwany, Gra - patrz wyżej, Cela - nie podobał mi się więc "przeskakiwałem" :wink: ale zagmatwany chyba jest bo nawet teraz nie wiem co czym kankretnie :wink: :lol: . Solaris - choć wiadomo ksiązka lepsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Cradle of Fear- film robi wrażenie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Najbardziej zagmatwane?? - 13 piętro ( w końcu nie wiem do końca co jest prawdą ) - Matrix Rewolucja ( w drugiej częście jest już wszystko kompletnie pokręcone) - Cela (strasznie dziki film) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Najbardziej zagmatwane?? - 13 piętro ( w końcu nie wiem do końca co jest prawdą ) - Matrix Rewolucja ( w drugiej częście jest już wszystko kompletnie pokręcone) - Cela (strasznie dziki film) Cela ?? Ja ten film ogladalem bardzo dawno temu i powiem Wam ze mi sie nie podobal ... jakis taki zrabany ... mowimy o tej celi z Jenifer Lopez ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Donnie Darko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 hhmmm : Memento , Mullholand Drive Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TC_Deadu Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Hmm. Las Vegas Parano. Normalny człowiek nie obejrzy tego filmu do końca za pierwszym podejściem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragongc Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Matrix - kult ;Memento - odlot; Inni - dobry na noc z laska ;-); 12 Małp - niezly pomysl; Blair Which Project - niezly klimay; Ace Ventura (powalony humor) :D; Requiem dla snu. Wiem co pisze, mam z troche filmow ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Hmm. Las Vegas Parano. Normalny człowiek nie obejrzy tego filmu do końca za pierwszym podejściem. eee tam ja go obejrzalem calego za 1 razem ;) a tak potem to w sumie ogladalem go 12 razy ;) wspanialy film wypas i miod. na mojej liscie bije sie o 1 miejsce z Ghost Dogiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...