noose Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Witam. Czytam tak sobie zlobek (w koncu cos rozumiem :)) i ciagle wpadam na okreslenie, zeby odpalix linuxconfa..... patrze co to za ustrojstwo, a tutaj pisza, ze to jest tylko dla RH :( (pakiety rpm).... moze mi ktos powiedziec, czy i jak to sie da przerobic pod slacka :?: z gory thx ;) [ dla zainteresowanych http://zlobek.tcz.wroclaw.pl/artykul.php3?...?dzial=19&id=69 ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 A ze zrodelek nie mozesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 sproboje.... wlasnie mi sie cos polozylo i nie moge spod lina wejsc do netu :| :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 E-e... nie radzę linuxconf'a... po pierwsze jest on dedykowany na systemy oparte na dystrybucji rh - po drugie robi wielki śmietnik w configach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 :lol: odpalilem tego linuxconfa, wszystko w nim zrobilem i musialem zrobic format ;] caly katalog etc mi pozmianial i nie zachowaj kopii :( chamstwo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Ostrzegałem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daleth Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 tez mialem swego czasu porzadki po linuxconf w debianie, polecam jedyny i niepowtarzalny NANO !!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...