ade Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Witam, mam obecnie praktice dc21, robi zdjecia bardzo ladne i wogole fajnie ale dopoki jest slonce i nic sie za szybko nie porusza;) Tak sie skalada, ze lubie robic zdjecia z rajdow itp;) potrzebuej cos lepszego;) Zastanawiam sie nad canonem a40 (uzywany mniej niz 900zl), macie moze jakies inne propozycje??? najlepiej tansze i na cf. 2 mpix mi w zupelnosci wystarczaja. Fotki robione moja praktica sa na www.adetuning.prv.pl (wszystkie skompresowane troche i zmniejszone). Pozdrawiam i licze na pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Proponuję trochę droższego (1100..1200zł za nówkę na Allegro) Canona A60. Jest wyposażony w procesor DIGIC (zintegrowany z przetwornikiem obrazu), dzięki czemu aparacik działa szybko, ma bardzo dobre parametry i wysoką jakość zdjęć. Posiada tryby ekspozycji takie same jak w profesjonalnych aparatach, łącznie z pełnym manualem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ade Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Wlasnie jeszcze jedna sprawa, zeby po zrobieniu zdjecia nei trzeba bylo czekac tylko od razu zeby mozna bylo pstryknac nastepne. Zastanawiam sie tez nad a200, czy poza zoomem brakuje mu czegos waznego??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Wlasnie jeszcze jedna sprawa, zeby po zrobieniu zdjecia nei trzeba bylo czekac tylko od razu zeby mozna bylo pstryknac nastepne. Zastanawiam sie tez nad a200, czy poza zoomem brakuje mu czegos waznego??? w tej klasie cenowej nie znajdziesz na tyle szybkiego aparatu. moj olympus c740 (w sklepie 2700) potrafi w najszybszym trybie strzlic pod rzad w najwyzszej rozdzielczosci 2000x1500 tylko 11 klatek w odstepie 0.5 s. Potem zapenia sie bufor i trzeba odczekac z z 3-5 sek. za nim zrobi sie nastepna fotke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ade Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 No wystarczy mi zeby mozna bylo robic zdjecia w odstepie mniej niz sekundke, tak w sumie z 3 max, a pozatym czym sie rozni a40 od a60??? dane techniczne patrzylem i sa bardzo podobne a te roznice ktore znalazlem to za bardzo nie wiem co znacza;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...