Skocz do zawartości
Dunaj

TATUAŻ - co wy na to?

Rekomendowane odpowiedzi

Nie mowie ze zle robia, podoba mi sie ich robota w wiekszosci, mialem tylko zastrzezenia do tattoo z syrenka warszawska, total shit IMHO

BTW, nie lepiej bylo cos samemu skomponowac ?

Mialbys satysfakcje, ze tylko Ty masz taki 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No niby masz rację, a w dodatku mam nawet /podobno/ zdolności plastyczne, ale i tak nie sądzę aby ktoś chciał mieć akurat taki sam tatuaż, /żadko się zdaża wpaść na gościa z takim samym tattoo/, ja i tak go zmieniłem odwracając na lewe ramię, a i w studiu mogą ciut inaczej wycieniować. Dzięki za rady !!! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No niby masz rację, a w dodatku mam nawet /podobno/ zdolności plastyczne, ale i tak nie sądzę aby ktoś chciał mieć akurat taki sam tatuaż, /żadko się zdaża wpaść na gościa z takim samym tattoo/, ja i tak go zmieniłem odwracając na lewe ramię, a i w studiu mogą ciut inaczej wycieniować. Dzięki za rady !!! :)

Tez ponoc mam (mialem?) zdolnosci plastyczne, ale poszedlem na latwizne i z kilku skomponowalem jeden (ten na plecach)

Jeden przerobilem i to znacznie (gosc i tak w juesej go nosi :P )

Jeden mam zerzniety dokladnie taki jak na foto

ostatni to takie malenstwo (niewarte uwagi)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zastanow sie dobrze z 5x, bo przeciez nigdy sie tego nie pozbedziesz (a blizny po laserowym usuwaniu wygladaja okropnie

Taaaaa akurat

Ja mam na sobie osiem obrazków - całe lewe ramię, kawałek prawego, nadgarstek, brzuch i inne miejsca ;-)

Mam to wszystko od pięciu lat, i jak na razie nic mi nie blednie. Kolega takie fakty zna z doświadczenia czy od koleżanki kolegi wujka brata?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie, też mi się wydało zdziebko przydrogo. Nawet jak na porządne studio. Rozmiar jest mniejszy niż tatuażyk mojej siostry, a cena więcej jak dwa razy tyle. Cóż, ale o cene nie próbuj się targować, bo z Yakuzą nie warto zadzierać :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zastanow sie dobrze z 5x,...

Taaaaa akurat

Ja mam na sobie osiem obrazków - całe lewe ramię, kawałek prawego, nadgarstek, brzuch i inne miejsca ;-)

Mam to wszystko od pięciu lat, i jak na razie nic mi nie blednie. Kolega takie fakty zna z doświadczenia czy od koleżanki kolegi wujka brata?

od dziadka kolegi siostry szwagra 8O ale przeciez nic nie musze Tobie udowadniac, poczekamy kilka latek i zobaczym kto sie bedzie cieszyl (przypomne odnawianie tatuazu nie jest juz tak przyjemne) - mowie co wiem, moze teraz "technologia" jest nowoczesniejsza i obrazki nie blakna po kilku ale po kilkunastu latach, ale zawsze...

PS dziwie sie ze nie informuja o tym goscie ktorzy robia te tatuaze - moze sie boja ze mniej byloby na nie chetnych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hejka

jak masz ochotę to rób, nie będziesz żałował - ja bynajmniej nie żałowałem. rzeczywiście trzeba uważać, bo w ciągu paru miesięcy po zrobieniu strasznie korci, żeby zrobić następny 8) ja na szczęście nie miałem kasy, ale nie wykluczam zrobienie sobie drugiego. za jakiś czas :P i jak już co to nie kolorowe, rzadko który dobrze wygląda

pozdro

ps. mi dziargał facet pięć godzin - dużo elementów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A w tym wszystkim jest jedna niefajna rzecz - poprzednia dziewczyna tolerowała , ale bez entuzjazmu, a aktualna nie cierpi moich ślicznych ramionek bo uważa że są feeeeee.  Poza tym ktoś już to powiedział, ale powtórzę - mało osób ma jeden tatuaż, a jeszcze mniej dwa. U mnie skończyło się na ośmiu, i to tylko ze względu na kobietę. OBRAZKI UZALEŻNIAJĄ!!!!

No to chwile trwalo, zanim przystopowales, ja zatrzymalem sie na 4 :P

Poza tym nie mam problemu z kobieta, najpierw warczala, ale teraz to czasem nawet sie mna chwali kolezankom :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A w tym wszystkim jest jedna niefajna rzecz - poprzednia dziewczyna tolerowała , ale bez entuzjazmu, a aktualna nie cierpi moich ślicznych ramionek bo uważa że są feeeeee.  Poza tym ktoś już to powiedział, ale powtórzę - mało osób ma jeden tatuaż, a jeszcze mniej dwa. U mnie skończyło się na ośmiu, i to tylko ze względu na kobietę. OBRAZKI UZALEŻNIAJĄ!!!!

No to chwile trwalo, zanim przystopowales, ja zatrzymalem sie na 4 :P

Poza tym nie mam problemu z kobieta, najpierw warczala, ale teraz to czasem nawet sie mna chwali kolezankom :lol:

Ale poważnym ludziom średnio wypada :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

grzesio

To juz nie te czasy co tattoo tylko krymialy mieli, gdybys widzial niektorych doktorow z polibudy gdzie ojciec pracuje 8O

czasem widze jak na basenie sa, oczy wypadaja, jak widzisz faceta po zdjeciu garnitura :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

grzesio

To juz nie te czasy co tattoo tylko krymialy mieli, gdybys widzial niektorych doktorow z polibudy gdzie ojciec pracuje 8O  

czasem widze jak na basenie sa, oczy wypadaja, jak widzisz faceta po zdjeciu garnitura  :lol:

Ja to wiem, ale kobieta...

Swoją drogą mam wokoło siebie paru kryminalistów i nie dałbym sobie zrobić tego co oni mają - feeeeee

Jak się malować to artystycznie, i nie ma co patrzeć na koszta, bo to w końcu na całe życie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NO TO PANOWIE I PANIE WŁAŚNIE WRÓCIŁEM Z OBRONY PRACY MAGISTERSKIEJ I JAK JUŻ KTOŚ WSPOMNIAŁ CHOĆ PODOBNO DR. CZY MGR. NIE PRZYSTOI TO JA WYDZIARGAM SIĘ JUTRO NA CACY TAK JAK ZAMIERZAŁEM, BO OBRONIŁEM SIĘ NA 5 /BARDZO DOBRY/ !!!!!!!!!!!!

WIĘC BĘDĘ WYTATUOWANYM MAGISTREM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NO TO PANOWIE I PANIE WŁAŚNIE WRÓCIŁEM Z OBRONY PRACY MAGISTERSKIEJ I JAK JUŻ KTOŚ WSPOMNIAŁ CHOĆ PODOBNO DR. CZY MGR. NIE PRZYSTOI TO JA WYDZIARGAM SIĘ JUTRO NA CACY TAK JAK ZAMIERZAŁEM, BO OBRONIŁEM SIĘ NA 5 /BARDZO DOBRY/ !!!!!!!!!!!!

WIĘC BĘDĘ WYTATUOWANYM MAGISTREM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Gratuluje !

Zapodaj fotke swojego obrazka, jak sie wygoi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK STARY NIE MA SPRAWY PUSZCZE< POSTA O PODOBNYM TEMACIE GDZIE ZAMIESZCZE FOTKE ZE SWOIM TATTOO: NAJWIĘKSZY BÓL TO, TO ŻE NIE MOGĘ OPIĆ MAGISTRA I TO PEWNIE JESZCZE PRZEZ PARĘ DNI, NO NIC /WALNĄŁEM JEDNO PIWO CHYBA NIC SIĘ NIE STANIE/ ODBIJEMY SOBIE PO PEWNYM CZASIE Z NAWIĄZKĄ :):):):):):):):)

POZDRAWIAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OOO właśnie - może się troszkę pochwalimy obrazkami?  

Ja mój zapodam jak wrócę z pięknej Germanii, czyli na początku sierpnia.

Mam pomysł wszyscy w odpowiednim czasie /np. po wakacjach/ zarzućmy posty z serii TATTOO lub po polsku TATUAŻ i zamieśćmy swoje ''obrazki'' w sumie wcześniej jak ktoś chce też można, bo jak nie będzie odezwu to się sprawę powtórzy,- co wy na to???

:):):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OOO właśnie - może się troszkę pochwalimy obrazkami?  

Ja mój zapodam jak wrócę z pięknej Germanii, czyli na początku sierpnia.

Mam pomysł wszyscy w odpowiednim czasie /np. po wakacjach/ zarzućmy posty z serii TATTOO lub po polsku TATUAŻ i zamieśćmy swoje ''obrazki'' w sumie wcześniej jak ktoś chce też można, bo jak nie będzie odezwu to się sprawę powtórzy,- co wy na to???

:):):)

Nic nie rozumiem :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi