reed Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Nie mowie ze zle robia, podoba mi sie ich robota w wiekszosci, mialem tylko zastrzezenia do tattoo z syrenka warszawska, total shit IMHO BTW, nie lepiej bylo cos samemu skomponowac ? Mialbys satysfakcje, ze tylko Ty masz taki 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 No niby masz rację, a w dodatku mam nawet /podobno/ zdolności plastyczne, ale i tak nie sądzę aby ktoś chciał mieć akurat taki sam tatuaż, /żadko się zdaża wpaść na gościa z takim samym tattoo/, ja i tak go zmieniłem odwracając na lewe ramię, a i w studiu mogą ciut inaczej wycieniować. Dzięki za rady !!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Te typu Legia czy Syrenka to oczywista KICHA, - popieram w 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 No niby masz rację, a w dodatku mam nawet /podobno/ zdolności plastyczne, ale i tak nie sądzę aby ktoś chciał mieć akurat taki sam tatuaż, /żadko się zdaża wpaść na gościa z takim samym tattoo/, ja i tak go zmieniłem odwracając na lewe ramię, a i w studiu mogą ciut inaczej wycieniować. Dzięki za rady !!! :) Tez ponoc mam (mialem?) zdolnosci plastyczne, ale poszedlem na latwizne i z kilku skomponowalem jeden (ten na plecach) Jeden przerobilem i to znacznie (gosc i tak w juesej go nosi :P ) Jeden mam zerzniety dokladnie taki jak na foto ostatni to takie malenstwo (niewarte uwagi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 no fajny, fajny mi sie podoba ;]]] na drugiej rece proponuje duze AMD :)))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 zastanow sie dobrze z 5x, bo przeciez nigdy sie tego nie pozbedziesz (a blizny po laserowym usuwaniu wygladaja okropnie Taaaaa akurat Ja mam na sobie osiem obrazków - całe lewe ramię, kawałek prawego, nadgarstek, brzuch i inne miejsca ;-) Mam to wszystko od pięciu lat, i jak na razie nic mi nie blednie. Kolega takie fakty zna z doświadczenia czy od koleżanki kolegi wujka brata? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 No właśnie, też mi się wydało zdziebko przydrogo. Nawet jak na porządne studio. Rozmiar jest mniejszy niż tatuażyk mojej siostry, a cena więcej jak dwa razy tyle. Cóż, ale o cene nie próbuj się targować, bo z Yakuzą nie warto zadzierać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 A według mnie Kaloryfer i Pretorian mają rację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 zastanow sie dobrze z 5x,...Taaaaa akurat Ja mam na sobie osiem obrazków - całe lewe ramię, kawałek prawego, nadgarstek, brzuch i inne miejsca ;-) Mam to wszystko od pięciu lat, i jak na razie nic mi nie blednie. Kolega takie fakty zna z doświadczenia czy od koleżanki kolegi wujka brata? od dziadka kolegi siostry szwagra 8O ale przeciez nic nie musze Tobie udowadniac, poczekamy kilka latek i zobaczym kto sie bedzie cieszyl (przypomne odnawianie tatuazu nie jest juz tak przyjemne) - mowie co wiem, moze teraz "technologia" jest nowoczesniejsza i obrazki nie blakna po kilku ale po kilkunastu latach, ale zawsze... PS dziwie sie ze nie informuja o tym goscie ktorzy robia te tatuaze - moze sie boja ze mniej byloby na nie chetnych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greenskin Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 hejka jak masz ochotę to rób, nie będziesz żałował - ja bynajmniej nie żałowałem. rzeczywiście trzeba uważać, bo w ciągu paru miesięcy po zrobieniu strasznie korci, żeby zrobić następny 8) ja na szczęście nie miałem kasy, ale nie wykluczam zrobienie sobie drugiego. za jakiś czas :P i jak już co to nie kolorowe, rzadko który dobrze wygląda pozdro ps. mi dziargał facet pięć godzin - dużo elementów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Ktoś już to powiedział, ale powtórzę - mało osób ma jeden tatuaż, a jeszcze mniej dwa. U mnie skończyło się na ośmiu, i to tylko ze względu na kobietę. OBRAZKI UZALEŻNIAJĄ!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 A w tym wszystkim jest jedna niefajna rzecz - poprzednia dziewczyna tolerowała , ale bez entuzjazmu, a aktualna nie cierpi moich ślicznych ramionek bo uważa że są feeeeee. Poza tym ktoś już to powiedział, ale powtórzę - mało osób ma jeden tatuaż, a jeszcze mniej dwa. U mnie skończyło się na ośmiu, i to tylko ze względu na kobietę. OBRAZKI UZALEŻNIAJĄ!!!! No to chwile trwalo, zanim przystopowales, ja zatrzymalem sie na 4 :P Poza tym nie mam problemu z kobieta, najpierw warczala, ale teraz to czasem nawet sie mna chwali kolezankom :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 A w tym wszystkim jest jedna niefajna rzecz - poprzednia dziewczyna tolerowała , ale bez entuzjazmu, a aktualna nie cierpi moich ślicznych ramionek bo uważa że są feeeeee. Poza tym ktoś już to powiedział, ale powtórzę - mało osób ma jeden tatuaż, a jeszcze mniej dwa. U mnie skończyło się na ośmiu, i to tylko ze względu na kobietę. OBRAZKI UZALEŻNIAJĄ!!!! No to chwile trwalo, zanim przystopowales, ja zatrzymalem sie na 4 :P Poza tym nie mam problemu z kobieta, najpierw warczala, ale teraz to czasem nawet sie mna chwali kolezankom :lol: Ale poważnym ludziom średnio wypada :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 grzesio To juz nie te czasy co tattoo tylko krymialy mieli, gdybys widzial niektorych doktorow z polibudy gdzie ojciec pracuje 8O czasem widze jak na basenie sa, oczy wypadaja, jak widzisz faceta po zdjeciu garnitura :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 grzesio To juz nie te czasy co tattoo tylko krymialy mieli, gdybys widzial niektorych doktorow z polibudy gdzie ojciec pracuje 8O czasem widze jak na basenie sa, oczy wypadaja, jak widzisz faceta po zdjeciu garnitura :lol: Ja to wiem, ale kobieta... Swoją drogą mam wokoło siebie paru kryminalistów i nie dałbym sobie zrobić tego co oni mają - feeeeee Jak się malować to artystycznie, i nie ma co patrzeć na koszta, bo to w końcu na całe życie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 NO TO PANOWIE I PANIE WŁAŚNIE WRÓCIŁEM Z OBRONY PRACY MAGISTERSKIEJ I JAK JUŻ KTOŚ WSPOMNIAŁ CHOĆ PODOBNO DR. CZY MGR. NIE PRZYSTOI TO JA WYDZIARGAM SIĘ JUTRO NA CACY TAK JAK ZAMIERZAŁEM, BO OBRONIŁEM SIĘ NA 5 /BARDZO DOBRY/ !!!!!!!!!!!! WIĘC BĘDĘ WYTATUOWANYM MAGISTREM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 NO TO PANOWIE I PANIE WŁAŚNIE WRÓCIŁEM Z OBRONY PRACY MAGISTERSKIEJ I JAK JUŻ KTOŚ WSPOMNIAŁ CHOĆ PODOBNO DR. CZY MGR. NIE PRZYSTOI TO JA WYDZIARGAM SIĘ JUTRO NA CACY TAK JAK ZAMIERZAŁEM, BO OBRONIŁEM SIĘ NA 5 /BARDZO DOBRY/ !!!!!!!!!!!! WIĘC BĘDĘ WYTATUOWANYM MAGISTREM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) Gratuluje ! Zapodaj fotke swojego obrazka, jak sie wygoi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 OK STARY NIE MA SPRAWY PUSZCZE< POSTA O PODOBNYM TEMACIE GDZIE ZAMIESZCZE FOTKE ZE SWOIM TATTOO: NAJWIĘKSZY BÓL TO, TO ŻE NIE MOGĘ OPIĆ MAGISTRA I TO PEWNIE JESZCZE PRZEZ PARĘ DNI, NO NIC /WALNĄŁEM JEDNO PIWO CHYBA NIC SIĘ NIE STANIE/ ODBIJEMY SOBIE PO PEWNYM CZASIE Z NAWIĄZKĄ :):):):):):):):) POZDRAWIAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Z alkoholem to faktycznie , lepiej sie powstrzymaj, moze Ci skaszanic obrazek. Lepiej poczekac, i opic wszystko na raz 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 OOO właśnie - może się troszkę pochwalimy obrazkami? Ja mój zapodam jak wrócę z pięknej Germanii, czyli na początku sierpnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 OOO właśnie - może się troszkę pochwalimy obrazkami? Ja mój zapodam jak wrócę z pięknej Germanii, czyli na początku sierpnia. Z checia, ale chyba tylko na maila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 A czemu? Chciałem sobie zrobić nowe logo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 A czemu? Chciałem sobie zrobić nowe logo. To jest mysl, zaraz sobie zmienie :idea: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 No niby juz, ale cienko sie prezentuje w tym rozmiaze :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 A może jakiś opis? Średnio cokolwiek widać w takiej skali :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 OOO właśnie - może się troszkę pochwalimy obrazkami? Ja mój zapodam jak wrócę z pięknej Germanii, czyli na początku sierpnia. Mam pomysł wszyscy w odpowiednim czasie /np. po wakacjach/ zarzućmy posty z serii TATTOO lub po polsku TATUAŻ i zamieśćmy swoje ''obrazki'' w sumie wcześniej jak ktoś chce też można, bo jak nie będzie odezwu to się sprawę powtórzy,- co wy na to??? :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 OOO właśnie - może się troszkę pochwalimy obrazkami? Ja mój zapodam jak wrócę z pięknej Germanii, czyli na początku sierpnia. Mam pomysł wszyscy w odpowiednim czasie /np. po wakacjach/ zarzućmy posty z serii TATTOO lub po polsku TATUAŻ i zamieśćmy swoje ''obrazki'' w sumie wcześniej jak ktoś chce też można, bo jak nie będzie odezwu to się sprawę powtórzy,- co wy na to??? :):):) Nic nie rozumiem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Całkiem spoko logo :):):) Może i ja se zmienie po wakacjach jak się zagoi, a może tym sposobem zaczniemy promować całkiem nowy styl na forum ?! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Nic nie rozumiem Ojejku, chodzi mi o to co by każdy z was /jeśli tylko może/ pochwalił się swoim Tattoo tak jak np. ja chociaż zrobiłem to raczej w formie doradczej kapujesz ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Cholera znowu się zacytowałem coś mi się chrzani z tym forum, a może raczej padam już na pysk po tej zakichanej obronie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...