Skocz do zawartości
Dunaj

TATUAŻ - co wy na to?

Rekomendowane odpowiedzi

OOO właśnie - może się troszkę pochwalimy obrazkami? 

Ja mój zapodam jak wrócę z pięknej Germanii, czyli na początku sierpnia.

Mam pomysł wszyscy w odpowiednim czasie /np. po wakacjach/ zarzućmy posty z serii TATTOO lub po polsku TATUAŻ i zamieśćmy swoje ''obrazki'' w sumie wcześniej jak ktoś chce też można, bo jak nie będzie odezwu to się sprawę powtórzy,- co wy na to???

:):):)

Jestem ZA 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OOO właśnie - może się troszkę pochwalimy obrazkami? 

Ja mój zapodam jak wrócę z pięknej Germanii, czyli na początku sierpnia.

Mam pomysł wszyscy w odpowiednim czasie /np. po wakacjach/ zarzućmy posty z serii TATTOO lub po polsku TATUAŻ i zamieśćmy swoje ''obrazki'' w sumie wcześniej jak ktoś chce też można, bo jak nie będzie odezwu to się sprawę powtórzy,- co wy na to???

:):):)

Nic nie rozumiem :?

grzesio

czego nie rozumiesz ?

i jaki opis ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro o 11.00 trzymajcie kciuki będę się dziargał pierwszy raz /o mamo,- to brzmi jak wyznanie dziewicy/ :)

Nie przejmuj się - nic strasznego. Tylko nie daj sobie wmówić że im głębiej, tym lepszy efekt!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Opis tego co masz na plecach, bo w tej skali mało widać

A nie rozumiem zdania :"zarzućmy posty z serii TATTOO lub po polsku TATUAŻ i zamieśćmy swoje ''obrazki'' " Może jestem za głupi?

Zapodaj maila, to Ci podesle w wiekszej skali :D

Co do zarzucania postow o tattoo, to po prostu po wakacjach, zalozymy topic TATTOO i zapodamy fotki naszych obrazkow :) w ramach reklamy tej galezi sztuki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro o 11.00 trzymajcie kciuki będę się dziargał pierwszy raz /o mamo,- to brzmi jak wyznanie dziewicy/ :)

Nie przejmuj się - nic strasznego. Tylko nie daj sobie wmówić że im głębiej, tym lepszy efekt!

Dokladnie !! :)

BTW, tak po okolo godzinie to spox, prawie nie bedziesz czul bolu, zreszta to nietypowy bol, cos jakby sie prad "piescil", mozna wytrzymac,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK do tych co nie kumają:

pod koniec sierpnia /jak kto może to wcześniej/ wwalamy posty z tytułem np. TATTOO lub TATUAŻ i umieszczamy swoje fotki takie jak ja na początku tegoż ''Tematu'' i czekamy na reakcję zgromadzonych, a przy okazji będziemy mieli satysfakcję, że ktoś jeszcze zerknie na nasze cudeńka.

Tak więc do końca wakacji !!!!!!!!! :):):)

Forum utonie będzie całe skąpane w TATTOO /loga też/ :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O wszystkim już się naczytałem, dzięki za wszystkie rady i podpowiedzi będę uważał na dzieło sztuki na moim ciele i mam nadzieję, że z powodzeniem po wakacjach uda mi się zamieścić super fotkę do usłuszonka lub raczej do pooglądania lub po wakacyjnej galerii TATTOO :)

Jeszcze raz dzięki,- i chyba idę w kimę nie wiedziałem, że tytuł magistra aż tak zwala z nóg.

POZDRO..... dla wszystkich fanów TATTOO i całej reszty :):):):):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak możesz to prześlij dla mnie będę wiedział czy bardzo mi skaszanili czy nie:

doors@poczta.fm

DZIĘKI !!!

Poszlo :)

BTW, jeszcze jedna rada, kup sobie w aptece Krem ALANTAN i smaruj kilka razy dziennie dziare,

Bardzo szybko sie goi na tym kremie, on fajnie nawilza i lagodzi, no i przyspiesza gojenie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak jak widać, gusta masz konkretne /ale to dobrze przynajmniej wiesz czego chcesz/ tatuaż wygląda na całkiem porządny i mam nadzieję, że mój nie będzie gorszy pod względem jakości co prawda sądząc po Twoich rozmiarach mój będzie ciut mniejszy no i zrobiony na ramieniu, ale jak pochodzę jeszcze na siłownię to może się rozciągnie :) /oczywiście mam nadzieję że Cię nie uraziłem/ sam uczę WF w szkole więc może jakoś się wyrobię chociaż do najmniejszych nie należę :)

POZDRAWIAM !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak jak widać, gusta masz konkretne /ale to dobrze przynajmniej wiesz czego chcesz/ tatuaż wygląda na całkiem porządny i mam nadzieję, że mój nie będzie gorszy pod względem jakości co prawda sądząc po Twoich rozmiarach mój będzie ciut mniejszy no i zrobiony na ramieniu, ale jak pochodzę jeszcze na siłownię to może się rozciągnie :) /oczywiście mam nadzieję że Cię nie uraziłem/ sam uczę WF w szkole więc może jakoś się wyrobię chociaż do najmniejszych nie należę :)

POZDRAWIAM !!!

Dlaczego mialbys mnie urazic ? :D

Wiem ze mam dosc duze gabaryty, kiedys nalogowo "kajakowalem" no i tak siakos mi zostalo w pleckach :P

BTW wezyka, tak myslalem zeby dodac mu pare wzorkow tylko nie wiem jak mu wytlumaczyc ze to bedzie bolalo, no wiec na razie ma color default :mrgreen:

Za to jego pan sie koloruje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

For : Dunaj & Grzesio i inni fani tattoo

ZAMIESZCZAJCIE FOTO SWOICH TATTOO w tym topicu :)

reed zmien serwer bo na wp nie da sie umieszczac samych plikow zeby ktos z zewnatrz mial do nich dostep :(

jak??  :oops: bo nie wiem  :oops:

http://forum.purepc.pl/faq.php#24

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc

Tak czytam to wszystko ...w wakacje mialem sie dziargac ale jakos tak wyszlo ze nie wyszlo :? Mam kilku kolegow co siedzieli w wizieniu i nauczyli sie elegancko robic wzorki ( nawet kolorowe i z cieniami .Rowiez kilku cyganow u mnie ladnie ''maluje '' i chodzi mi o to ze : nie wiem czy taki tatuaz od kumpla bedzie gorszy niz w studiu ....A dodaje ze oni znaja sie na rzeczy...i sporo osob ma od nich dziary i sa ladne...Oczywiscie wszytko bede mial gratisowo ..oprocz flaszki ale to po ''operacji '' bo nie chce miec lipy ( pewien typ po pijaku robil sobie znaczek dolara $ na klacie przed lusterm i rano jak wszyscy wstali po imprezie i to zobaczyli to malo sie ze smiechu nie polali ...Koles zrobil wzorek odwrotnie i krzywo ..:D:D:D bueheheh

ps : jak macie jakies linki do fajnych wzorow to prsze zapodajcie ...najlepiej jakby bylo cos w rodzaju katalogu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi