virtuomaniak Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Jak wam sie podobaja moje glosniki od kompa :) Jezeli uwazacie to za glupi temat to mozecie usunac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 hyh zestaew ladny ale raczej mnei obchodzi ile masz swoja mobo? tego msi i czy dziala ci spoko bo ja swoja to juz 3 razy wymienialem... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Cytat ale raczej mnei obchodzi ile masz swoja mobo?tego msi i czy dziala ci spoko bo ja swoja to juz 3 razy wymienialem... Nie rozumiem :) Chodzi Ci o plyte glowna? Hm u mnie chodzi bardzo dobrze i jak na razie nie narzekam (mam nadzieje ze to sie nie zmieni:D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 hyhy no jeszcze male pytanie ja,ki masz bios do niej i jaki to rev... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 :D a jak to sprawdzic bo szczerze mowiac nie mam pojecia, i co to ten rev ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 jest to seria plyty, pytanie czy zmieniales bios od czasu zakupu plyty jesli nie to NIE proponuje wesji 1,3 bo sypie plyty.... wiem bo 3 poszly do serwosu :( a rev przycztasz na plycie jest naklejka czy tam napisane rev.1.0 czy np 1.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Nie zmienialem, bo jak cos sie nie uda to plytka idzie do kosza. Hm 1,3 moze i bym wgral ale musial by mi to jakis specjalista zrobic :D A nie strace gwarancji poprzez zmiane biosu? A z naklejka to moze jutro sprawdze co pisze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 przeciez ci gosc pisze zebys nie zmienial na 1.3 ehhh, czytanie, czytanie; glosniczki ladne, ciesza oko; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Ale lipa :oops: :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 A glosniki sa pikne ... moze przyblizysz nam ich szczegoly.. lacznie z cena ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Wzmacniacz jest 2x80W (zaplacilem 300zl na allegro) Glosniki sa 2x200W (zaplacilem 600zl w warszawie :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Nie jestes jedynym, ktory ma cos takiego. Kumplowi zdarzalo sie grywac po dyskotekach, a zeby sprzet nie stal bezuzytecznie w tygodniu, podlaczal do kompa wzmacniacz Pionka i odpowiedniej mocy kolumny (parametrow nie znam). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@tynbury Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 No tak. Ważne żeby kolumny miały jak najwięcej W bo wtedy będą głośno grały. Nawet gdyby miały skuteczność 85db i 4 ohm :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viruss_SNK Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 calkiem fajne te Twoje glosniki :D tez sie pochwale mam 2 kolumny DEXON TS2122, polprofejonalne, dyskotekowe. wymiary to 365x875x345 kazda ma moc 300W rms (ciagla), efektywnosc 93dB, 2 woofery po 12 cali, 2 glosniki wysokotonowe piezo, podlaczenie na jacki albo speacony. ostanio dokupilem speacony i kable 2x2,5mm wzmacniacz tez kupilem za 300 zl, ale ma 2x150 przynajmniej, troche mis ie grzal, to zamontowalem do niego wiatrak 120x120 na 220V i juz jest zimny nawet jak ostro dam w dupe sasiadom :D moje glosniki tez byly na dyskotece :) caly komers na zakonczenie gim na nich sie odbyl i raczej ludzie nie narzekali, oczywiscie podpialem to wszytko do komputera i efekt jest nizly, pozdrawiam wszytkich milosnikow glosnej i wyraznej muzyki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@tynbury Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Cytat calkiem fajne te Twoje glosniki :D tez sie pochwale mam 2 kolumny DEXON TS2122, polprofejonalne, dyskotekowe. wymiary to 365x875x345 kazda ma moc 300W rms (ciagla), efektywnosc 93dB, 2 woofery po 12 cali, 2 glosniki wysokotonowe piezo, podlaczenie na jacki albo speacony. ostanio dokupilem speacony i kable 2x2,5mm wzmacniacz tez kupilem za 300 zl, ale ma 2x150 przynajmniej, troche mis ie grzal, to zamontowalem do niego wiatrak 120x120 na 220V i juz jest zimny nawet jak ostro dam w <font color="#FF0000">[ciach!]</font> sasiadom :D moje glosniki tez byly na dyskotece :) caly komers na zakonczenie gim na nich sie odbyl i raczej ludzie nie narzekali, oczywiscie podpialem to wszytko do komputera i efekt jest nizly, pozdrawiam wszytkich milosnikow glosnej i wyraznej muzyki Co to za wzmacniacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 a jak o glosnikach to ja posiadam live! 5.1 (non digital ;) ) + Creative Megaworks 510D polaczone spdifem... i sie nie zamienie... :) chyab ze mi ktos kasy dolozy hyhyhy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 cze to ja sie tez pochwale moim sprzetem: wzmacniacz : Technics SU - 500 2 x 50 w magnet : Technics RS - bx501 tuner : Technics St - gt350 cd : Technics SL - pg390 kolumny : Technics SB- t200 200 wat kolumny graja zajebucha zestaw kupowalem gdy bylem posiadaczem amigi teraz gdy mam pc to uzywam tylko wzamcniacza reszta stoi bezczynnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viruss_SNK Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 yamaha a-520 znalazlem cos o nim w Internecie, ale tamten inaczej wygladal i mial opisane 2 wyjscia, ja mam 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Cytat calkiem fajne te Twoje glosniki :D tez sie pochwale mam 2 kolumny DEXON TS2122, polprofejonalne, dyskotekowe. wymiary to 365x875x345 kazda ma moc 300W rms (ciagla), efektywnosc 93dB, 2 woofery po 12 cali, 2 glosniki wysokotonowe piezo, podlaczenie na jacki albo speacony. ostanio dokupilem speacony i kable 2x2,5mm wzmacniacz tez kupilem za 300 zl, ale ma 2x150 przynajmniej, troche mis ie grzal, to zamontowalem do niego wiatrak 120x120 na 220V i juz jest zimny nawet jak ostro dam w <font color="#FF0000">[ciach!]</font> sasiadom :D moje glosniki tez byly na dyskotece :) caly komers na zakonczenie gim na nich sie odbyl i raczej ludzie nie narzekali, oczywiscie podpialem to wszytko do komputera i efekt jest nizly, pozdrawiam wszytkich milosnikow glosnej i wyraznej muzyki Fajne musza byc te kolumienki :) Hm ja tez na razie mysle o wiatraczku bo troche sie wzmachol grzeje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 ja mam stary sprzecik unitry, i kolumienki tonsila (po wymianie glosnikow) oraz kolumne wlasnej roboty to jest stary glosnik, teraz mam inny nie da sie tego puscic na wiecej nie pol regulatora, gdyz nieda sie wytrzymac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Cytat (...)pozdrawiam wszytkich milosnikow glosnej i wyraznej muzyki Glosnej nie zawsze znaczy wyraznej. Osobiscie jestem za rozwiazaniem subtelniejszym- kilka dobrze dobranych do pomieszczenia glosnikow podlaczonych do wzmacniacza niewielkiej mocy (max 20W na glosnik) + subwoofer dziala imho lepiej niz 2, czy nawet 4 potezne kolumny. sam mam przy kompie 2 dwudrozne glosniki samsung (sms-7631) o "porazajacej" mocy 10W (RMS), ale dzwiek jest lepszy niz z kolumn, z ktorych gralem na 18-ce u znajomej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Cytat nie da sie tego puscic na wiecej nie pol regulatora, gdyz nieda sie wytrzymacJa na razie bralem na 3/4 regulatora poniewaz tez nie moge wytrzymac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viruss_SNK Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 male glosniki moga miec dobry dzwiek, ale nie zrobia tego co duze, ja lubie kiedy bass mnie wgniata, nie tylko kiedy go slysze a co do tego na ile gramy :) to na moim potencjometrze jest 10 stopni, taka skala, ktora sie czuje kiedys ie przesuwa, na pierwszym stopniu przyszla po mnie sasiadka z dolu i kazala sluchac jak to dudni u niej LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Tam mozna schowac sqna... 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 ja sie nie mam czym chwalic, ale napsize :P av technics sa-da 15 2x 100/5x60 kolumny jamo prestige 90 80/110 o ile pamietam polaczone z kompem przez spdif :) jakis tani kabel ze zlotymi koncowkami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 no bruce faktycznie nie masz sie czym chwalic;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Hm fajny wzmachol :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@tynbury Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Cytat Hm fajny wzmachol :)A wiesz, że twój wzmacniacz jest lepszy? Przynajmniej jeśli chodzi o brzmienie. Moc porównywalna, może nawet twój gra głośniej. Co prawda jest 5 kanałów ale części jakie się kładzie do amplitunerów 5.1 są po prostu tanie i słabe. Nie kupuje się na wygląd. No, chyba, że wygląda solidnie wewnątrz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Hehe nie wiedzialem nawet :D Wiem dla wygladu nic sie nie kupuje :P (no moze prawie nic :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 moi sprzecik mi w 110% wystarcza ( te 10% bo ja dam za glosno to siostra sie pluje ze jej biorko drzy :)) http://www.azyl999.republika.pl/ a kolumny tez ok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...