Skocz do zawartości
rout

gf4 ti4800se-problem

Rekomendowane odpowiedzi

mam problem z ww. karta..

1)chodzi o to iz 'lataja' mi paski , nie tylko w grach , i to wyglada jakbym mial male odswiezanie a mam po 75hz...

2)w bf1942 na ekranie briefingu wyskakuje cos takiego : 'input not supported' ... tzn nie ma nic oprocz tego komunikatu

oprocz tego mam p4 2,6 fsb800 ,epox 4pda2+ ,2x512 ddr 400 ,caviar 120gb

wydaje mi sie ze to karta jest walnieta ale pewien nie jestem

pomozcie

ps. nie mieszajcie mnie od razu z blotem.. :P[/img]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh wiem... tylko dzisiaj mi nie chcial przyjac bo wczoraj wymienialem radka 9600 pro [zawieszal kompa] na tego gf... i dzisiaj nie chcial przyjac wiec musze w pon dop do serwisu:(

dzieki za helpa i wyrozumialosc...;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co to znaczy, ze nie chcial przyjac reklamacji ???

Dal zwalonego niby w zastepstwie i teraz sie chce wyprzec ?

Idz do kolesia jeszcze raz i daj mu tego GF. Idz z ojcem to mu rura zmieknie. Ma obowiazek !!! Ci to przyjac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale co jest grane z tym 'input not supported'? pomozcie pls bo nie wiem czy to samo moze byc z nowa karta jesli bedzie taka sama... pls help... na radku 9600pro normalnie chodzil bf 1942 a tu taki zgrzyt...

please HELP!

z gory thx....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale co jest grane z tym 'input not supported'? pomozcie pls bo nie wiem czy to samo moze byc z nowa karta jesli bedzie taka sama... pls help... na radku 9600pro normalnie chodzil bf 1942 a tu taki zgrzyt... 

please HELP!

z gory thx....

Poprostu grafa jest rabnięta i sie dzieją takie cuda,jak bedziesz miał nową to format hdd i inastaluj na czysto winde

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...