rout Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 mam problem z ww. karta.. 1)chodzi o to iz 'lataja' mi paski , nie tylko w grach , i to wyglada jakbym mial male odswiezanie a mam po 75hz... 2)w bf1942 na ekranie briefingu wyskakuje cos takiego : 'input not supported' ... tzn nie ma nic oprocz tego komunikatu oprocz tego mam p4 2,6 fsb800 ,epox 4pda2+ ,2x512 ddr 400 ,caviar 120gb wydaje mi sie ze to karta jest walnieta ale pewien nie jestem pomozcie ps. nie mieszajcie mnie od razu z blotem.. :P[/img] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 1.Karta jest podkręcana?? 2.Jakiej firmy?? 3.Ma radiatory ?? 4.Jakiego koloru paski?? 5.Napewno niejest to wina odświeżania. 5.Jaki masz monitor?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 a wiec: 1. nie jest podkrecana- kupilem ja wczoraj 2.firmy xpower 3.hm.. one nie sa kolorowe , to wyglada jakby ekran 'falowal' ... ciezko wyjasnic dokladnie 4. mam monitor aoc lcd 17'' lm721a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 ps. ma radiator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Dobrze by było gdybyś sprawdził ta grafe u kumpla,czy też coś takieg ojest, a i podaj mi jescze jakie masz napięcia może zasiłka nie wyrabia i grafa głupieje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 tak, ale zwykły radiator na takiej karcie jak GF4 Ti ?!??!!?!? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Tez miałem takie falowanie na wcześniejszym gf3, poszedłem do serwisu i mi wymienili , Sprawdź jeszcze czy w innej rozdziałce i z inym odświerzaniu teżwystępują Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 niestety tez ... tak , zwykly radiator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 a zasilacz mam 350w wiec chyba powinien wystarczyc... a sprawdzalem juz u qmpla i jest to samo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 a zasilacz mam 350w wiec chyba powinien wystarczyc... a sprawdzalem juz u qmpla i jest to samo... REKLAMUJ GRAFE :!: :!: :!: SZYBKO :!: :!: :!: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 heh wiem... tylko dzisiaj mi nie chcial przyjac bo wczoraj wymienialem radka 9600 pro [zawieszal kompa] na tego gf... i dzisiaj nie chcial przyjac wiec musze w pon dop do serwisu:( dzieki za helpa i wyrozumialosc...;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 a o co moze chodzic z tym 'input not supported'?? za cholere nie wiem... powinno byc all ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Co to znaczy, ze nie chcial przyjac reklamacji ??? Dal zwalonego niby w zastepstwie i teraz sie chce wyprzec ? Idz do kolesia jeszcze raz i daj mu tego GF. Idz z ojcem to mu rura zmieknie. Ma obowiazek !!! Ci to przyjac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 ale co jest grane z tym 'input not supported'? pomozcie pls bo nie wiem czy to samo moze byc z nowa karta jesli bedzie taka sama... pls help... na radku 9600pro normalnie chodzil bf 1942 a tu taki zgrzyt... please HELP! z gory thx.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 ale co jest grane z tym 'input not supported'? pomozcie pls bo nie wiem czy to samo moze byc z nowa karta jesli bedzie taka sama... pls help... na radku 9600pro normalnie chodzil bf 1942 a tu taki zgrzyt... please HELP! z gory thx.... Poprostu grafa jest rabnięta i sie dzieją takie cuda,jak bedziesz miał nową to format hdd i inastaluj na czysto winde Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...